Prețul uriaș plătit de o femeie pentru două ore de parcare în Cluj, după ce și-a lăsat copiii la înot

O femeie din Cluj a fost nevoită să plătească o sumă uriaşă pentru două ore ore de parcare, după ce și-a dus copiii la un bazin de înot al Universității Babeș-Bolyai (UBB).

14 nov. 2022, 08:47
Prețul uriaș plătit de o femeie pentru două ore de parcare în Cluj, după ce și-a lăsat copiii la înot

O femeie din Cluj care și-a lăsat mașina într-o parcare special amenajată a fost revoltată când a văzut suma pe care a trebuit să o plătească pentru două ore de parcare.

Mai exact, clujeanca a trebuit să plătească 45 de lei pentru două ore de parcare, după ce și-a lăsat copiii la bazinul de înot al UBB Cluj din Parcul Sportiv Universitar „Prof. dr. Iuliu Hațieganu”.

Imediat când a revenit în parcare, femeia a rămas mască când a aflat câți bani trebuie să achite. Revoltată de suma piperată, femeia a postat chitanța cu prețul este uriaș, mai ales că accesul în bazin pentru o persoană este mai ieftin decât parcarea, adică 40 de lei.

”Costul parcării de 2 ore în Cluj, la bazinul de înot al UBB: 45 de lei!!!”, a relatat clujeanca pentru stiridecluj.ro

Citiți și: Parcarea din București unde plătești doar 50 de bani pe oră

Deși femeia a staționat 2 ore și 7 minute, a fost taxată pentru trei ore, tarifiul pentru o oră fiind de 15 lei. Revolta a fost cu atât mai mare cu cât pe chitanță scrie: „Vă dorim o zi bună!”.

O altă întâmplare similară a avut loc în luna septembrie, în curtea Spitalului Clinic Județean Cluj, unde un bărbat și-a parcat mașina pentru a merge la UPU Cluj.

„Tocmai am plătit parcare 120 de lei la UPU. Paznicul a venit după mine și mi-a propus să îi dau lui jumate ca să m-a lasă sa ies. Nici nu știu ce sa mai zic”, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Spitalul Clinic Județean Cluj are cea mai mai scumpă parcare din România pentru pacienți,  iar pentru angajați este gratuită.

O altă femeie a relatat anul trecut că a plătit 220 de lei pentru 3 ore.

„Cea mai scumpă parcare din România este în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca: pentru 3 ore am plătit 220 Lei. Recunosc că n-am citit ce scrie pe tichetul de parcare. În New York, pentru 24 de ore plătești 50 USD”, a relatat Stela Sasaran.

Citiți și: Nicuşor Dan a fost amendat de subordonaţi pentru că nu a plătit parcarea: „Am uitat să dau SMS”