Preţuri exorbitante la Taverna Racilor: „Tipsul de 400 de lei, trecut deja pe notă!”

Taverna Racilor, deținută de Pescobar, se deschide și la Cluj, alăturându-se, astfel, localului Transylvania Steakhouse. Mai mult, afaceristul are în plan să deschidă în circa 30 de zile un local în Iulius Mall, unde a fost Hanul Dacilor.

27 sept. 2023, 16:38
Preţuri exorbitante la Taverna Racilor: „Tipsul de 400 de lei, trecut deja pe notă!”

Taverna Racilor din Capitală a fost închisă pentru șase luni fiindcă era mizerie și erau sute de kilograme de carne stricată sau în curs de alterare.

Clienții s-au plâns, de asemenea, de notele de plată foarte mari, în raport cu calitatea produselor şi confortul din restaurante.

Citește și Cât scoţi de pe card pentru o porţie de creveţi pe pat de cartofi la Taverna lui Pescobar. Vedeta din „platouaş” costă cât 20 de meniuri de la McDonald’s

Cel mai scump preparat din meniu era Platoul Paul’s Seafood, de 4500g, care ajungea la prețul de 631 de lei. Era destinat, de asemenea, mai multor persoane și avea o diversitate de fructe de mare: fritto misto fructe de mare 500g, Scoici 500g, Creveți 450g, Homar 400g, Doradă 800g (n.red. Peswcobar a spus că e binecuvântată de la muntele Athos), Tentacule Calamar 400g, Caracatita 300g, Carne Midii 200g, precum și o sticlă de vin.

Un client a arătat pe internet nota sa de plată de 2600 de lei. Pe o apă a dat 25 de lei, iar pe un pahar de suc 15 lei.

Reacțiile internauților:

”O apa 25 de lei ???…să îi iau taverna în…”

”Cu 30 mil mananc in Grecia fructe de mare două sapt(sa numai vorbim de prosperime)”.

”15 lei un pahar de suc. Dintr-o sticla de 2L la 7 lei, ăștia scot 120 de lei”.

”Băăă 105 lei painea nu mai cunosc banii astia”.

”Tipsul e deja băgat în nota aproape 400 de lei”.

Citește și S-a aflat adevărul în scandalul Pescobar- ANPC. Cine deține, de fapt, Taverna Racilor. Paul Nicolau nu este patronul