PREVIZIUNI 2020. Şase zile în care este bine să stai în casă, sunt cele mai ghinioniste din acest an. Karma grea pentru toată lumea

Din punct de vedere astrologic, 2020 va fi un an plin de încărcătură emoțională, nu mereu pozitivă. Din acest motiv, vor fi câteva zile „de foc”, care vor aduce cu sine numai rău.

21 ian. 2020, 10:41
PREVIZIUNI 2020. Şase zile în care este bine să stai în casă, sunt cele mai ghinioniste din acest an. Karma grea pentru toată lumea

2020 va fi un an teribil de interesant. Cu șase eclipse, trei perioade în care Mercur va fi în Retrograd, ba chiar Mercur și Venus vor fi și ele în Retrograd. Pe lângă toate dramele astrologice, sunt foarte multe date calendaristice care vor aduce mai multă intensitate și nebunie decât oricând.

Cele mai grele zile din an, bogate în încărcătură astrologică

  • 23 martie: CONJUNCȚIA DINTRE MARTE ȘI PLUTO ÎN CAPRICORN În această zi, vom fi obsedați de atingerea obiectivelor personale, indiferent de ce sacrificii implică. Acest aspect va cauza mici modificări relațiilor existente în viața ta, pentru că vei avea tendința de a fi egocentristă. Cu toate astea, singura parte bună este că ți se trezește interesul pentru a deveni lider și vei munci în direcția respectivă la putere maximă.

  • 31 martie: CONJUNCȚIA DINTRE MARTE ȘI SATURN ÎN VĂRSĂTOR Această energie te va determina să controlezi, cât de mult poți, elementele din jurul tău, iar acest lucru poate duce inclusiv la certuri pentru că vei avea tendința de a-ți impune părerea și a schimba opiniile oamenilor din jur.
  • 13 iunie: CONJUNCȚIA DINTRE MARTE ȘI NEPTUN ÎN PEȘTI După cum bine știți, Marte este planeta acțiunii, iar Neptun este statică, fapt ce duce la anularea reciprocă. Dacă vi se pare benefic, nu e. Veți avea impresia că sunteți blocate în toate aspectele vieții, că nu puteți evolua și că nu puteți lua decizii.
  • 13 august, 9 octombrie, 23 decembrie: MARTE ÎN PEȘTI, PLUTO ÎN CAPRICORN Având în vedere că Marte va fi în retrograd în toamna anului curent, vom avea Neplăcerea de a experimenta o energie dubioasă, care ne va împinge către egoism acasă, la birou sau chiar în dormitor.
  • 21 decembrie: CONJUNCȚIA DINTRE JUPITER ȘI SATURN ÎN VĂRSĂTOR Acest tranzit, cunoscut și ca „Marea Conjuncție”, se întâmplă doar o dată la 19 ani. Împreună, aceste două planete crează un echivoc atunci când acționează împreună. Astfel, vom fi nesiguri pe noi și pe ce ne rezervă viitorul și se vor forma tensiuni în cadrul parteneriatelor (indiferent de tipul lor).
  • 31 decembrie: VENUS ÎN SĂGETĂTOR CONJUNCȚIE CU NODUL SUD Această activitate planetară ne va face pe toți să ne simțim îndrăgostiți și instabili financiar, din cauza conjuncției dintre Venus și Nodul Sud. Ne vom simți blocați în trecut, avem tendința de a lua decizii proaste pe plan financiar și de a alege alături de noi persoanele nepotrivite.