Previziuni 2023. Ce zodii divorţează, cine trăieşte o mare poveste de amor

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscopul anului 2023 Casă si familie pentru fiecare zodie.

25 nov. 2022, 12:08
Previziuni 2023. Ce zodii divorţează, cine trăieşte o mare poveste de amor

Previziuni 2023 Berbec Casă si familie

Anul 2022 nu a fost unul plin de evenimente pe plan personal, tendință care se continuă și în cel care urmează. Totuși, ți se oferă prilejul să faci în așa fel încât să rezolvi unele conflicte mocnite cu cei dragi ai casei, mai ales dacă vrei să începi un capitol nou în relația voastră. Căutați să învățați ceva de pe urma provocărilor. În primul trimestru al lui 2023, n-ar trebui să ai motive să te preocupe prea mult acest domeniu al vieții tale, dar acest lucru nu înseamnă că îl poți neglija fără probleme. În ianuarie, se arată o ocazie bună să reglezi un raport de forțe inegal dintre tine și anumite figuri autoritare din familia ta. Altfel, se poate cultiva starea de tensiune.În al doilea trimestru al anului, dar mai ales în iunie, concentrează-te pe relația cu frații și/sau surorile (dacă este cazul) ori pe cea cu rudele apropiate. Caută să reiei legătura dacă ați pierdut-o cândva în trecut și urmărește să păstrezi un contact stabil pe viitor. S-ar putea, de asemenea, ca relația cu unii vecini să evolueze mai mult. În al treilea trimestru al lui 2023, dar mai ales în iulie, poate fi nevoie să te concentrezi mai mult decât oricând în restul anului pe relația cu familia, mai ales cea de origine. Atunci se prea poate ca ai tăi să nu fie de acord cu o nouă relație începută cândva la mijlocul verii sau să aibă de comentat când vine vorba despre cum îți crești copiii. În al patrulea trimestru al anului, nu se poate spune că acest domeniu al vieții tale figurează printre cele care te solicită cel mai mult. Oricare ar fi situația însă, cert este că luna decembrie te aduce mai aproape de ai tăi, dar și de acele persoane apropiate ție cu care ajungi mai mereu să te contrezi. Caută să eviți conflictele măcar atunci. După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, în afara unor meciuri mai puțin amicale cu familia de origine, nu se întrevăd provocări pe acest plan, dar se prefigurează suficiente ocazii de a închide unele capitole mai tensionate din relația ta cu cei dragi. Oricare ar fi apele în care vă scăldați, important este să comunicați.

 

Cele trei zodii care iubesc din tot sufletul. Sunt cei mai buni parteneri pe termen lung
Previziuni 2023 Taur Casă si familie

Nici în acest an, sectorul domestic și cel al vieții de familie nu par să-ți dea prea mari bătăi de cap. Nu te aștepta totuși să scapi de tot de provocări, căci ele vor veni, dar le poți folosi în avantajul tău. Așadar, caută totuși să nu ignori în totalitate ce se întâmplă pe acest plan al vieții tale, cu atât mai mult dacă familia depinde de tine. În primul trimestru al lui 2023, nu se întrevăd mari schimbări de macaz pe aceste planuri, dar cu toate acestea, merită menționat că lucrurile par să meargă în direcția bună între tine și cel drag, ceea ce creează o atmosferă armonioasă care îi va face și pe copii să se dezvolte frumos, dar și pe cei dragi din familie să simtă că totul este bine. În al doilea trimestru al anului, intră în colimatorul astrelor relația cu rudele tale apropiate, mai ales în iunie. Ceva mai repede, în aprilie, pot apărea unele probleme în raport cu cei dragi ai partenerului. Poate fi vorba de unele chestiuni care trenează de anul trecut, deci caută să le rezolvi perioada aceasta. Altfel, te vor urmări mult și bine.  În al treilea trimestru al lui 2023, în iulie mai ales, se poate să se nască momente conflictuale cu familia extinsă, adică părinții, frații/surorile/verii/verișoarele, dar nu rezolvați nimic dacă tot ceea ce vă doriți în definitiv este să vă impuneți orgoliul. Din august încă, se mai liniștesc apele însă între tine și rudele apropiate ale partenerului. În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales în noiembrie, riscă să apară unele probleme între tine și partener, tensiuni care nu trec neobservate pe plan personal. Bine ar fi totuși să rămână în bucătăria internă a cuplului, mai ales dacă genul de amestec al rudelor apropiate ale celui drag face mai mult bine decât rău vouă.
După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an în care sectorul casnic și cel al vieții de familie nu-ți rezervă prea multe provocări, dar oricare ar fi situația, cert este că depinde de tine dacă eventualele mici probleme care se ivesc lasă urme adânci sau doar de suprafață. Important este să comunici cu cei dragi.

Previziuni 2023 Gemeni Casă si familie

La fel ca anul trecut, și în 2023, viața ta familială și sectorul domestic nu te preocupă prea mult sau cel puțin, astrele nu formează aspecte suficient de puternice încât să schimbe mersul lucrurilor în relația cu tine și cei dragi ai casei. Dar cu toate acestea, nu neglija ceea ce se întâmplă pe acest plan, căci s-ar putea să fie în dezavantajul tău. În primul trimestru al anului, în februarie mai exact, intră în colimatorul astrelor relația cu rudele apropiate ale partenerului. Lucrurile evoluează în direcția cea bună în ceea ce vă privește, dar s-ar putea totuși să apară și unele remarci mai usturătoare. Fă în așa fel încât să nu te coste luni de progrese în raport cu ei. Nu pune gaz pe foc. În al doilea trimestru al lui 2023, dar mai ales din iunie încolo, s-ar putea ca relația cu socrii să fie ceva mai complicată, indiciu cum că s-ar putea să-ți fie dificil să găsești ceva în comun cu ei ori să înțelegi unele din viziunile lor mai retrograde. Pentru liniștea partenerului, caută să investești și să cultivi ceea ce vă aduce mai aproape. În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, pot apărea unele probleme în relația cu rudele apropiate, cel mai probabil frați, surori, veri sau verișoare, de care te leagă, în afara legăturilor de sânge, și un parteneriat sau orice altceva care implică finanțe. Oricare ar fi situația, ține minte că arareori este bine să amesteci lucrurile. În al patrulea trimestru al lui 2023, mai ales din decembrie începând, se așterne calmul în relația ta cu rudele apropiate ale partenerului, semn că spiritul sărbătorilor de iarnă vă aduce mai aproape și vă ajută să iertați eventualele greșeli comise peste an. Chiar și așa, de dorit ar fi să cauți în continuare metode de a te apropia de ei. Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, nu se poate spune că sectoarele familial și domestic îți pricinuiesc îngrijorări anul acesta. Dar cu toate acestea, de dorit ar fi să nu lași lucrurile nici să evolueze de capul lor. Păstrează-l așadar în raza radarului atenției tale și intervin-o atunci când se deraiază de la direcția potrivită.

Previziuni 2023 Rac Casă si familie

Cu toate că nu se numără printre sectoarele de viață care te solicită mult, cel familial și domestic rămâne unul de interes pentru tine, presupunând constant investiții de timp, energie și bani din partea ta. Dar cum îți vine natural să te preocupe fericirea celor dragi și bunăstarea căminului tău, este de înțeles că nu-l vei neglija deloc. În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să te confrunți cu o situație mai complicată în raport cu rudele apropiate ale partenerului. Cert este că nu le convine ceva, ție ți-este destul de greu să le faci pe plac, relația voastră se derulează destul de anevoios. De dragul persoanei iubite, ar fi indicat totuși să nu abandonezi. În al doilea trimestru al lui 2023, dar mai ales de la finele lui iunie încolo, situația nu pare să se îmbunătățească între tine și cei dragi ai partenerului, cu atât mai mult dacă vă și depărtați câțiva kilometri buni sau chiar câteva granițe. Trebuie să faci ceva neapărat în acest sens, mai ales dacă urmărești să meargă bine lucrurile în cuplul tău. În al treilea trimestru al anului, lucrurile par să meargă bine în familia de origine și intră ușor-ușor în normalitate în raport cu cea de origine a persoanei iubite. Nu se semnalează situații deosebite în niciunul dintre cele două cazuri, indiciu cum că eforturile tale de a menține starea de a fi pe o linie de plutire nu au fost în zadar. În al patrulea trimestru al lui 2023, dar în special în noiembrie, s-ar putea să ai parte de niște situații mai speciale, nu neapărat în bine, cu copiii care par că și-au cam luat nasul la purtare. Poate n-ar fi rău să aduci unele ajustări atitudinii tale față de ei. Nu se arată prea mult noroc nici în cazul celor care caută să-și mărească familia atunci. După cum reiese din paragrafele de mai sus, se arată un an în care familia rămâne un subiect fierbinte pe harta sectoarelor de viață care îți solicită atenția, dar lucrurile merg înspre mai bine dacă nu le lași să evolueze în ritmul lor. În definitiv, Racul este o zodie Cardinală, căreia nu-i este teamă să ia atitudine când situația o cere disperat.

Previziuni 2023 Leu Casă si familie

Între domeniile de viață tranzitate cel mai mult de astrele, cel familial ocupă totuși un loc fruntaș. Cu toate că schimbările pe care le propun în 2023 astrele nu sunt tocmai de anvergură, este important să știi că acestea pot duce la alte transformări, mai mari, dar binevenite, care să te ajute să-ți construiești un cămin în care să te poți dezvolta. În primul trimestru al anului, nu se anunță surprize pe plan familial și în raport cu copiii. Lucrurile se derulează din inerție, dar pe o direcție bună, ceea ce îți permite să te concentrezi pe alte aspecte ale vieții tale. Atâta timp cât nu pierzi situația din vedere pe acest plan, te poți ocupa de alte sfere fără să-ți fie teamă că deraiază totul. În al doilea trimestru al lui 2023, dar mai ales din aprilie încolo, se întâmplă ceva cu comportamentul celor mici. S-ar putea să fie mai îndărătnici decât de obicei și să răspundă mai greu eforturilor tale de a le corija comportamentul. Poate că ar trebui să te deschizi ceva mai mult în raport cu ei și să te pui în papucii lor. Vei fi surprins/ă. În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august, s-ar putea să observi o îmbunătățire semnificativă în comportamentul copiilor. Poate că o atitudine ceva mai destinsă în raport cu ei începe să dea roade și să te ajute să îi înțelegi mai bine. Există totuși riscul ca, din dorința de a face bine, să devii mult prea indulgent/ă cu ei totuși. În al patrulea trimestru al anului, dar mai cu seamă în noiembrie, s-ar putea ca atmosfera din familie, în special în raport cu cei din cea de origine, să fie destul de tensionată, semn că viața v-a condus în direcții suficient de diferite încât să nu mai reușiți să cădeți de acord în privința unor lucruri importante. Învățați să vă tolerați. După cum se poate remarca în paragrafele de mai sus, anul 2023 vine cu unele provocări pe plan familial, dar nu suficient de mari încât să se poate spune că te aduc la o răscruce de drumuri. Poate că dacă ai fi mai puțin înverșunat/ă pe anumite chestiuni, relația ta cu apropiații ar fi una mai degajată, fără tensiuni care mocnesc.

Horoscopul iernii 2022 pentru toate zodiile. De ce are nevoie sufletul tau in urmatoarele trei luni
Previziuni 2023 Fecioara Casă si familie

Sectorul familial, cel de origine, dar și cel pe care l-ai construit tu, se numără, fără doar și poate, printre sectoarele de viață care te solicită cel mai mult, dacă nu chiar cel care are nevoie de cea mai multă atenție din partea ta anul acesta. Așadar, dacă vrei să ai pace, trebuie să te asiguri că cei dragi ai tăi sunt fericiți și pot apela la tine oricând. În primul trimestru al lui 2023, nu apar mari schimbări la orizontul familial și/sau domestic, indiciu cum că cei dragi n-au reproșuri cu privire la timpul pe care-l petreci alături de ei și gradul de implicare de care dai dovadă la locul de muncă. Atâta timp cât nu uiți de ei și nu-ți neglijezi treburile gospodărești, totul va merge foarte bine. În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din aprilie încolo, apar tensiuni în familia de origine, dar și în raport cu copiii, ceea ce ar trebui să-ți dea de gândit cu privire la modul în care te porți cu apropiații. De vreme ce ambele tabere, cu câteva generații diferență între ele, găsesc greu să relaționeze cu tine, e clar că trebuie să schimbi ceva. În al treilea trimestru al lui 2023, în special din august încolo, se mai liniștesc apele în raport cu părinții sau cei din familia de origine, iar începând din septembrie, parcă vorbești mai ușor pe limba copiilor. Încetul cu încetul, faci progrese, dar mai ai de tras până să poți spune că ai atins o stare de echilibru în ceea ce-i privește pe cei dragi. În al patrulea trimestru al anului, în noiembrie mai ales, se prea poate să ai parte de unele tensiuni în raport cu frații, surorile, verii sau verișoarele. Nici cu vecinii s-ar putea să nu te ai prea bine, motiv pentru care s-ar putea să-ți faci griji în legătură cu felul în care var arăta sărbătorile de la finele acestui an. Până atunci vă împăcați însă. Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, acesta va fi un an al schimbărilor în raport cu cei din familie, fie că este vorba de cea din care provii sau cea pe care ai construit-o alături de persoana iubită. Mentalitățile se transformă, sistemele de valori suferă modificări, motiv pentru care trebuie să fii înțelegător/oare.

Previziuni 2023 Balanță Casă si familie

Ca anul trecut, și-n 2023 relația cu părinții rămâne un punct fierbinte pe harta astrală a sferelor vieții tale care sunt cel mai mult marcate de astre. Poate că nu ai apucat anul trecut să te ocupi de acest aspect sau nu ai acordat atenția pe care o merita, preferând să te concentrezi asupra altor lucruri. Acum este momentul să te apleci asupra lui.În primul trimestru al anului, relația cu rudele apropiate și cu familia, mai ales cea de origine, par să se deruleze în deplină armonie, dar nu te lăsa înșelat/ă prea ușor. Se prea poate să fie vorba de o acalmie doar, de o liniște dinaintea furtunii, care să se termine fix atunci când nu credeai că se poate întâmpla ceva rău. Fii mereu pe fază. În al doilea trimestru al lui 2023, dar mai ales din aprilie încolo, se prea poate să-ți vină greu să vorbești pe limba părinților și a rudelor tale apropiate. Ți-e greu să-ți dai seama cum se face că ajungeți mereu la ceartă, orice fel de discuție ați purta. Oricare ar fi situația, cert este c-ar trebui să fii mai tolerant/ă față de felul în care gândesc. În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august încolo, se reașterne buna înțelegere între tine și frații, surorile, verii și verișoarele tale, urmând ca în septembrie, să revii la sentimente mai bune cu părinții. Important este să trageți unele învățăminte de pe urma acestor tensiuni pentru a evita astfel de situații pe viitor. În al patrulea trimestru al lui 2023, dar în special începând din decembrie, accentul cade și mai mult pe sectorul familial. Acolo trebuie să-ți investești cea mai mare parte din atenție, energie și timp, iar faptul că Jupiter intră în acest domeniu al vieții tale fix în preajma sărbătorilor este un prilej extrem de bun să te reconectezi cu cei dragi. După câte se poate observa din rândurile de mai sus, familia ar trebui să ocupe un loc fruntaș în topul priorităților tale de anul acesta. Este drept că nu ești o persoană afectuoasă ori care să-ți exprime sentimentele cu lejeritate, dar firea ta sociabilă și omenoasă poate face minuni în felul în care se derulează relația cu membrii familiei.

Previziuni 2023 Scorpion Casă si familie

Dintre subdomeniile care țin de casă și familie, se poate spune că relația cu rudele apropiate și cea cu copiii sunt cele care te vor solicita cel mai mult în 2023. Poate că nu vor avea nevoie de atât de mult din timpul tău, dar va fi nevoie să-ți ajustezi tu atitudinea în raport cu ei. Încearcă să faci acest lucru cu multă băgare de seamă. În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să nu-ți dai seama cum ar fi mai bine să-i iei pe copii. Pare că nimic din ceea ce încerci nu merge, dar cea mai bună soluție este să dai dovadă de toleranță, atâta timp cât ceea ce fac nu este rău pentru ei și este doar ceva ce tu nu înțelegi. Caută să ai încredere în ei mai multă. În al doilea trimestru al lui 2023, dar în special din aprilie încolo, se prea poate să apară unele tensiuni între tine și frații, surorile, verii și/sau verișoarele tale. S-ar părea că nu mai poți discuta chiar orice cu ei și se lezează mai ușor decât de obicei. Poartă-te cu mănuși dacă vezi că nicio altă măsură de a dezamorsa bomba nu funcționează. În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate să apară unele discuții în contradictoriu cu rudele apropiate ale partenerului, cel mai probabil pe seama faptului că există diferențe notabile în ceea ce privește statutul tău social și profesional și cel al partenerului sau al lor personal. Dă dovadă de multă diplomație. În al patrulea trimestru al lui 2023, noiembrie mai ales, se prea poate să se schimbe ceva la felul în care te vezi, nu prea te simți în pielea ta, iar cei din familie vor observa destul de repede acest lucru. Caută să faci în așa fel încât să nu-i împovărezi cu o criză de încredere în propria persoană care este trecătoare și se poate rezolva ușor. După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2023 în care viața ta de familie și cea domestică sunt destul de stabile, dar cel puțin uneori, au nevoie de mi multă atenție din partea ta. Atâta timp cât acționezi la timp și când situația o cere, nu există motive de îngrijorare prea mari referitoare la acest domeniu.

Previziuni 2023 Săgetător Casă si familie

Din câte se vede, nici anul acesta nu este unul în care sectorul familial și cel domestic te preocupă prea mult. Cu toate acestea, nu ar fi de dorit să-ți neglijezi îndatoririle domestice și cele în raport cu persoanele dragi. Doar oferindu-le constant o doză din timpul și atenția ta, vei reuși să păstrezi unele relații amiabile cu membrii familiei. În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, s-ar putea să intervină unele tensiuni între tine și cei dragi, cel mai probabil pentru că unora dintre voi vă vine destul de greu să faceți în așa fel încât să dați dovadă de mai mult înțelegere și toleranță în raport cu lucrurile cu care nu sunteți de acord. Trebuie să le acceptați. În al doilea trimestru al lui 2023, dar mai ales de la finele lui iunie încoace, se prea poate ca apele în care te scalzi cu familia, mai ales cea de origine, să nu fie mai limpezi decât până acum. Dar cu toate acestea, nu înseamnă c-ar trebui să-ți pierzi speranța. La un moment dat, vălul se va ridica și trebuie să vezi ce e de făcut atunci. În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, se prea poate să existe unele discuții în contradictoriu cu rudele apropiate ale partenerului referitoare la modul în care înțelegi sau ați decis tu și partenerul să vă folosiți de unele sume la care au contribuit și ei. Dacă este vorba de un împrumut, poate ar fi mai bine să-l înapoiați. În al patrulea trimestru al lui 2023, mai ales din noiembrie începând, relațiile tale cu membrii familiei sunt mai armonioase, semn că înspre perioada sărbătorilor, se reinstaurează liniștea în căminul părintesc și în raport cu cei dragi ai casei. Nu te aștepta la minuni, deci caută să faci pe împăciuitorul pentru a evita certurile. Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se prefigurează un an 2023 în care conflictele cu apropiații nu sunt mai mari sau mici decât cele cu care te-ai obișnuit în ultimii ani, dar oricare e situația, cert e că anul acesta se cere ca schimbarea să vină de la tine. Caută să atingi o stare de echilibru într-un fel sau altul.

Previziuni 2023 Capricorn Casă si familie

Nici în acest an familia și sectorul domestic nu se numără printre acele domenii de viață care îți dau bătăi de cap în 2023. Cei dragi, ca de obicei, înțeleg că ai nevoie de mult timp la dispoziție pentru a te împlini pe plan profesional și sunt gata să te susțină orice s-ar întâmpla. Acest lucru nu-ți oferă însă privilegiul de a-i neglija cu totul. În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să intervină o perioadă mai tensionată între tine și frați, surori, veri și/sau verișoare, indiciu cum că nu mai merge să ignori anumite subiecte de discuție, iar felul în care le abordezi produce fricțiuni între voi. Ți-ar face mult bine să te arăți mai deschis/ă la alte viziuni. În al doilea trimestru al lui 2023, dar mai ales de la finele lui iunie încolo, se prea poate să se cronicizeze problemele cu aceștia. Ți-e mai ușor parcă să lași anumite chestiuni în coadă de pete decât să le înfrunți cu pieptul înainte, să spui lucrurilor pe nume și să speri la ce este cel mai bine. Pe termen lung nu va ajuta această atitudine. În al treilea trimestru al anului, nu se întâmplă evenimente notabile pe plan familial și casnici și nici în ceea ce privește rudele partenerului sau socrii. Iar cum dispui de mult liber arbitru perioada aceasta, poți decide singur/ă, fără a ține cont de astre, cum abordezi subiectele fierbinți de pe agenda actuală a familiei și a gospodăriei tale. În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales de la finele lui noiembrie încolo, tu și rudele apropiate reveniți la sentimente mai bune. Chiar și în raport cu vecinii se observă îmbunătățiri semnificate, indiciu cum că atmosfera sărbătorilor face să vă meargă bine și să nu mai insistați în momente tensionate. Se mai liniștesc apele. După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, sectorul de viață familia și cel casnic nu te solicită prea mult anul acesta. Dar cu toate acestea, este important să știi că dacă îl neglijezi cu totul, se prea poate ca, în timp, relația cu rudele apropiate și cu cei dragi din familie în general se poate degrada vizibil, ajungând chiar la o ruptură.

Previziuni 2023 Vărsător Casă si familie

Ca anul trecut, sectorul familial și cel casnic nu se numără printre domeniile de viață care solicit o bună bucată din atenția, timpul și energia ta. Dar cu toate acestea, dacă neglijezi aceste sfere și nu te preocupă suficient de mult ceea ce se întâmplă cu apropiații, fie te răpune remușcarea, fie te pomenești cu furtuni de reproșuri și acuze. În primul trimestru al anului, dar mai ales de la începutul lui martie încolo, se prea poate ca atmosfera din familie să fie ceva mai tensionată. Poate nu chiar atât de mult sau poate nu observi acest lucru de fiecare dată, dar cert este că stai pe un butoi cu pulbere, iar să dezamorsezi bomba poate fi destul de dificil. Caută să nu calci pe bec. În al doilea trimestru al lui 2023, nu se prefigurează nicio schimbare, fie ea în bine sau în rău, pe plan familial și/sau casnic. Tronează însă o stare de acalmie amestecată cu tensiune mocnită care poate face orice întâlnire cu familia, mai ales cu cea de origine, destul de complicată. Caută să nu fii încordat/ă pentru că va fi și mai rău.În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august încolo, de arată o perioadă mai bună în raport cu familia. Se prea poate ca cel puțin o parte din tensiunea resimțită până-acum să se transforme în spontaneitate și dinamism, indiciu cum că poți avea parte și de surprize plăcute din partea celor dragi în a doua jumătate a acestui an. În al patrulea trimestru al lui 2023, în noiembrie mai exact, se prea poate să treci prin unele momente tensionate în raport cu rudele apropiate ale partenerului, dar mai ales cu socrii. Aceștia pot avea un dinte împotriva ta, dar nu te aștepta la lămuriri din partea lor. Trebuie să preiei tu inițiativa și să afli ce-i deranjează la tine atât de tare. După câte se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2023 în care calci pe coji de ouă în raport cu cei dragi ai tăi, dar și ai partenerului. Acest lucru ar putea fi obositor, dar decât să ai parte de conflicte ca în anii anteriori, mai bine îți iei măsuri de precauție și încerci să te ții de ele. Ușor-ușor, se poate scăpa de animozități.

 

Previziuni 2023 Pești Casă si familie

Provocările de care ai parte pe plan familial nu vin, surprinzător, din partea celor dragi ai casei, ci din direcția rudelor partenerului care par să aibă un dinte împotriva ta. Meciurile dintre voi s-ar putea să fie mai puțin amicale decât în anii trecuți, dar dacă iei atitudine, cu siguranță va fi mai bine între voi decât în ultima perioadă. În primul trimestru al anului, nu se prefigurează mari surprize pe acest plan, indiciu cum că atmosfera din căminul personal, dar și cele părintești al tău și al partenerului este liniștită și nu-ți pregătește nimic. Oricare ar fi situația însă, nu preda armele atât de ușor. Sau mai bine fă-o, dar asigură-te că ai asupra ta o doză mare de diplomație. În al doilea trimestru al lui 2023, se prea poate ca relațiile tale cu socrii să se răcească destul de mult, cu atât mai mult chiar dacă proveniți din medii sociale diferite. Este drept că poate vina nu este, cel puțin în totalitate, a ta, dar dacă urmărești să-i faci pe plac partenerului, poate nu ar fi rău să faci eforturi și să te (re)apropii totuși de ei.  În al treilea trimestru al anului, se prea poate ca unul dintre copii să sufere de o anumită problemă de sănătate care să vă facă mijlocul verii, dar mai ales luna iulie, nu tocmai cea mai fericită. Poate că dacă ai petrece mai mult timp cu el/ea și ai încerca să înțelegi cauzele emoționale ale afecțiunii, ai putea să-l/o ajuți mai mult decât credeai. În al patrulea trimestru al lui 2023, dar mai ales în noiembrie, se prea poate să apară unele tensiuni între tine și frații, surorile, verii și/sau verișoarele partenerului. Parcă n-ar fi o problemă așa de mare, dar viața face să vă tot loviți unii de ceilalți în acea perioadă, mai ales odată cu venirea sărbătorilor. Caută totuși să nu ai animozități. După cum se poate constata din rândurile de mai sus, te așteaptă un an 2023 destul de dificil pe plan familial și casnic, dar nu între-atât de complicat încât să te pierzi cu firea și să nu mai știi ce să faci. Păstrează-ți cumpătul, caută să-i înțelegi pe cei dragi ai tăi și ai partenerului și vei vedea că lucrurile vor evolua totuși într-o direcție potrivită.

Sursa: enigmeleuraniei.ro