Previziuni cutremurătoare pentru România. Carmen Harra a vorbit despre ce ne așteaptă până în anul 2033!

Carmen Harra, celebrul psiholog și terapeut din America, a vorbit despre ce înseamnă criza economică după războiul dintre Rusia și Ucraina și cum este afectată România.

09 feb. 2023, 10:10
Previziuni cutremurătoare pentru România. Carmen Harra a vorbit despre ce ne așteaptă până în anul 2033!

Previziuni cutremurătoare pentru România. Se anunță vremuri grele! Criza economică se va lăsa simțită cât mai curând în România.

Carmen Harra, a anunțat vești cutremurătoare pentru România. O criză similară cu cea din 1929

„Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele. De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929! În următorii 2-3 ani se înlocuiesc monedele, intrăm spre o monedă electronică până în 2025-2029. Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă”, a spus Carmen Harra.

Citeşte şi: Carmen Harra anunţă că 2023 este anul divorţurilor în showbiz-ul românesc. Cuplurile celebre care se vor despărţi

„Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită. Este un an foarte dur, pentru că sunt multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației. Al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii”, a mai adăugat celebra clarvăzătoare.

Citește și: Carmen Harra anunţă că 2023 este anul divorţurilor în showbiz-ul românesc. Cuplurile celebre care se vor despărţi

”Trecem prin niște ani fatidici până în 2033”

„Aș vrea să fim uniți puternici, noi, românii. Suntem un popor unit credincios, să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală. Va spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devenim mai buni și în special mai uniți”, a declarat Carmen Harra.

Altfel, clarvăzătoarea a mărturisit că vrea să ajungă cât mai repede în România, însă nu poate face acest lucru din cauza situației actuale în care se află România. Ea locuiește în Miami în momentul de față.