Previziuni karmice 1-7 octombrie: ce zodii încep luna cu dreptul, cine se confruntă cu probleme financiare

Previziuni karmice 1 – 7 octombrie 2018. Se anunță o săptămână extrem de interesantă pentru trei zodii, care vor începe săptămâna cu dreptul și vor cuceri tot ce își doresc. Citește previziunile pentru zodia ta.

01 oct. 2018, 07:44
Previziuni karmice 1-7 octombrie: ce zodii încep luna cu dreptul, cine se confruntă cu probleme financiare

Previziuni karmice 1 – 7 octombrie 2018 pentru fiecare zodie
ZODIILE DE APĂ

Peștii trebuie să tragă din greu la locul de muncă, dar și în familie, pentru că zilele acestea li se pot aduce niște reproșuri. Dacă se implică mai mult, vor avea o săptămână de vis. Zilele norocoase: miercuri și vineri.

Racii și Scorpionii se pot confrunta cu niște probleme de ordin financiar, așa că trebuie să fie mai cumpătați atunci când vine vorba de cumpărături de care chiar nu au nevoie neapărat. E o săptămână imprevizibilă care le aduce răspunsuri la niște întrebări pe care și le-au spus în ultima vreme. Zile norocoase: luni și joi.

ZODIILE DE FOC:

Leii sunt răsfățați din punct de vedere sentimental și trebuie să aibă grijă cui le dau aceste vești bune. Nu îți striga bucuria în fața oamenilor care nu îți sunt foarte apropiați. Păstrează misterul în legătură cu viața ta. Zile norocoase: luni și sâmbătă.

Berbecii și Săgetătorii au parte de o săptămână de care trebuie să profite din plin. Surprizele care vin la începutul lunii sunt greu de refuzat și trebuie să se bucure de toată atenția care li se oferă și de toate lucrurile în care sunt implicați. Zile norocoase: marți și vineri.

ZODIILE DE AER:

Gemenii trebuie să învețe în această săptămână să comunice mai eficient cu cei din jurul lor și să își exprime orice nemulțumire, deoarece au numai de pierdut dacă nu se implică mai mult în acest aspect. Zile norocoase: joi și sâmbătă.

Citeşte mai multe pe revista Teo