Previziuni karmice 12-18 noiembrie 2018. Săptămâna marilor decizii. Totul despre BANI, CARIERĂ, AMOR, SĂNĂTATE

Previziuni karmice 12 – 18 noiembrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru săptămâna care urmează. Trei zodii primesc șansa de a schimba ceva important în viața lor.

12 nov. 2018, 06:30
Previziuni karmice 12-18 noiembrie 2018. Săptămâna marilor decizii. Totul despre BANI, CARIERĂ, AMOR, SĂNĂTATE

ZODIILE DE APĂ
Racii ar trebui să fie mai atenți zilele acestea la relația cu persoana iubită și să lase pe planul secund celelalte lucruri. Este nevoie să lămurească niște situații importante. Zile norocoase: luni și vineri.

Scorpionii și Peștii pot fi trași la răspundere din cauza unor lucruri pe care le-au făcut în trecut și le-au ascuns. A venit momentul să dea socoteală pentru faptele lor și nu va fi deloc confortabil. Zile norocoase: miercuri și sâmbătă.

ZODIILE DE AER
Gemenii au nevoie să petreacă mai mult timp să mediteze la lucrurile pe care le au de făcut în viitor. Trebuie să facă niște alegeri importante în viața lor, chiar dacă înseamnă să frângă inima cuiva. Au nevoie să se gândească mai mult la ei și mai puțin la ceilalți. Zile norocoase: marți și joi.

Balanțele și Vărsătorii au lucrurile sub control în această săptămână și își pot face planuri în carieră și în viața personală. Iau decizii interesante în aceste zile și simt că cineva le ascultă sfaturile pe care le dau și chiar le și urmează. Zile norocoase: vineri și duminică.

ZODIILE DE FOC
Leii își deschid sufletul în fața celorlalți, renunță la orgoliu și descoperă că lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât cred ei. Pot avea parte de întâlniri interesante cu o persoană care se va afla pe aceeași lungime de undă cu ei. Zile norocoase: marți și duminică.

Berbecii și Săgetătorii abia așteaptă să le fie recunoscute meritele și să se impună pe plan financiar. Au nevoie de niște schimbări în viața lor, așa că se vor ocupa mai mult de carieră și se poate să îi neglijeze pe partenerii de viață. Zile norocoase: miercuri și joi.

Citeşte mai multe pe revista Teo