Previziuni karmice 13-19 martie 2017: Apar situaţii incomode şi probleme de sănătate

Previziuni karmice 13 – 19 martie 2017. Va fi o saptamana ce aduce tensiuni si probleme de sanatate pentru unele semne zodiacale.    

12 mart. 2017, 04:58
Previziuni karmice 13-19 martie 2017: Apar situaţii incomode şi probleme de sănătate

Previziuni karmice pentru fiecare zodie

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Berbecii vor avea o saptamana tensionata. Relatiile cu partenerii de viata, dar si cele de la serviciu ar putea avea de suferit.

LEU – Leii au nevoie de putere pentru a face fata lucrurilor negative care apar in viata lor in aceasta saptamana. Este o saptamana in timpul careia se vor lovi de unele probleme pentru care trebuie sa gaseasca singuri solutii.

SAGETATOR – Vor exista unele momente in care nu se pot intelege cu cei din jur. De asemenea, vor incerca sa se intoarca in trecut, ceea ce le va aduce sentimente negative.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Se lasa controlati de emotii in aceasta saptamana si vor exagera in anumite privinte. Problemele de sanatate nu ii vor ocoli in perioada aceasta.

BALANTA – Balantele nu vor sti cum sa comunice cu cei din jur, iar lucrul acesta ar putea crea anumite tensiuni. Vor avea parte de mai multe provocari in aceasta saptamana.

VARSATOR – Varsatorii vor primi ajutor din partea oamenilor dragi. Si, astfel, vor putea sa isi implineasca un vis mai vechi.

Mai multe detalii pe revista Teo