Previziuni karmice 14 – 20 Martie 2016: Atenţie mare pentru Fecioare!

Pe 12 martie, planeta Venus a intrat in semnul Pestilor, unde va ramane pana pe 5 aprilie. Acest fenomen astronomic isi pune amprenta asupra tuturor zodiilor in saptamana 14 – 20 Martie 2016. In acelasi timp,Luna va strabate zodiile, de la Taur pana la Leu, eveniment ce se va incheia pe 18 martie 2016.

12 mart. 2016, 11:39
Previziuni karmice 14 – 20 Martie 2016: Atenţie mare pentru Fecioare!

Pestii vor avea o saptamana aglomerata, caci se vor confrunta si cu probleme la locul de munca, dar si cu cei din familie, care ii vor pune intr-o situatie dificila. Citeste mai mult despre horosocopul saptamanal al Pestilor aici!

Fecioara sa nu ia decizii importante!

La mijlocul saptamanii, cei nascuti in zodia Fecioara ar trebui sa amane orice decizie importanta si semnarea oricarui act oficial, caci nu vor avea puterea de a se concentra suficient cat sa ia hotararea buna!

Si Scorpionul trebuie sa fie foarte atent la ce acte semneaza. Un coleg i-a pus gand rau!

Capricornii, Varsatorii si Leii au probleme de sanatate

Capricornii sunt predispusi la accidente asa ca ar fi bine sa evite operatiunile cu utilaje grele sau orice le-ar pune sanatatea in pericol. Varsatorii si Leii ar putea sa sufere de raceli sau alergii. De asemenea, aceste zodii ar trebui sa aiba grija si de vietile amoroase, caci karma le va pune probleme pe plan sentimental.

Citeşte previziunile pentru alte zodii, pe revista Teo