PREVIZIUNI KARMICE 14-20 septembrie 2015: Tunete şi fulgere pentru gemeni

Horoscopul karmic pentru perioada 14-20 septembrie anunta tunete si fulgere pentru Gemeni. Acesti nativi se straduie sa depaseasca problemele ce apar si apeleaza la persoanele gresite.

13 sept. 2015, 14:33
PREVIZIUNI KARMICE 14-20 septembrie 2015: Tunete şi fulgere pentru gemeni

Berbecii descopera motivele pentru care nu reusesc sa se impuna ca lideri in ceea ce doresc sa faca. Au mari sanse de a se insingura daca nu renunta la pretentiile prea mari si la rezultate dintr-un pocnit de degete.

Pe de alta parte, Leii reusesc sa faca fata valului de nemultumiri care li se arunca in fata. Intre 17 si 19 septembrie afla un adevar socant despre un membru al familiei. Cat despre Sagetatori, acestia nu contenesc sa isi schimbe stilul de viata, cu toate ca semnalele karmei ii obliga sa invete din greselile trecutului. 

PREVIZIUNI KARMICE. Taurii renunta la a se considera sefii in casa si mizeaza pe cartea intelegerii. Este o tactica foarte buna mai ales ca in ultima vreme cu spiritul autoritar au avut mult de pierdut.Balantele si Fecioarele au idei ingenioase in planul afacerilor.

PREVIZIUNI KARMICE. S-ar putea chiar sa colaboreze impreuna in anumite chestiuni, insa se confrunta cu o vesnica problema karmica pe care o au in comun: lipsa de incredere in oameni.Gemenii sunt cei mai loviti de soarta in perioada 14-20 septembrie. Urmeaza un tsunami emotional pe care nu il vor putea depasi fara sprijinul prietenilor. Trebuie sa aiba mare grija cui sa le confeseze cele mai arzatoare dintre probleme.

Mai multe detalii pe revista Teo