Previziuni karmice 17 – 23 septembrie 2018. Săptămâna plină de mister pentru trei zodii. În ce zile se anunţă probleme

Previziuni karmice 17 – 23 septembrie 2018. Se anunță o săptămână plină de neprevăzut pentru trei zodii. Cine trebuie să aibă mai multă grijă la cei din jur pentru a nu da greș.

17 sept. 2018, 06:16
Previziuni karmice 17 – 23 septembrie 2018. Săptămâna plină de mister pentru trei zodii. În ce zile se anunţă probleme

Previziuni karmice 17 – 23 septembrie 2018 pentru fiecare zodie:

ZODIILE DE APĂ:

Peștii trebuie să fie mai atenți la serviciu, pentru că riscă să rămână fără locul de muncă din cauza unor mici neatenții. Dacă sunt mai prevăzători, pot schimba situațiile la 180 de grade. Zile bune: miercuri și sâmbătă. 

Racii și Scorpionii sunt sfătuiți să fie mai atenți la ceea ce le spun cei dragi, mai ales dacă sunt persoane mai în vârstă. Aceste sfaturi le vor prinde tare bine în această săptămână. Zile bune: luni și joi. 

ZODIILE DE PĂMÂNT: 

Taurii trebuie să se preocupe mai mult de starea de sănătate și să petreacă mai mult timp cu persoanele iubită. Au nevoie de aceste momente speciale, care le oferă multă energie. Zile bune: miercuri și vineri. 

Fecioarele și Capricornii vor duce în această săptămână multe planuri la îndeplinire, însă se vor confrunta la tot pasul cu anumite piedici pe care trebuie să le treacă până la finalul săptămânii. Zile bune: marți și joi.

Citeşte mai multe pe revista Teo