PREVIZIUNI KARMICE 2016: Când vei avea noroc, în funcţie de zodie

Karma pozitiva sau karma negativa? Care te pandeste mai mult in anul ce vine? Vezi care este perioada cu cel mai mare noroc pentru zodia ta in 2016.

29 oct. 2015, 10:22
PREVIZIUNI KARMICE 2016: Când vei avea noroc, în funcţie de zodie

PREVIZIUNI KARMICE 2016. Anul 2016 va fi un an al redescoperirii de sine, un an al revelatiilor dintre cele mai felurite, un an al relatiilor inchegate si al despartirilor furtunoase, insa toate menite a ne ajuta in evolutia noastra spirituala.

Fecioarele vor avea parte de o calatorie initiatica. Acestea vor ajunge pe un taram in care vor descoperi dragostea, energia pozitiva si veselia care le caracterizeaza.

Perioada cea mai buna din anul ce vine va fi vara, anotimpul preferat al acestora. In luna iulie, Fecioarele au toate sansele sa isi intalneasca marea dragoste.

PREVIZIUNI KARMICE 2016. Pentru Berbeci, anul 2016 va fi un an karmic pozitiv in marea sa parte. Luna in care vor realiza cele mai multe lucruri va fi iunie.

Acestia vor invata cum sa aiba grija de banii lor, anuntandu-se o serie de castiguri financiare uriase.

Scorpionii vor avea un an excelent din punct de vedere karmic. Cea mai buna luna din an va fi octombrie pentru acesti nativi.

Vor relua vechi legaturi cu persoane pe care ori le-au ignorat ori circumstantele vietii i-au separat. Vor avea noroc si la bani, dar abia in a doua jumatate a anului.

PREVIZIUNI KARMICE 2016. Balantele vor avea o cumpana din punct de vedere afectiv in luna mai, cand se vor acumula si problemele de sanatate cauzate de stres. Karma rea le pandeste pana in august cel tarziu, luna din care lucrurile se vor aseza rand pe rand.

Capricornii vor avea noroc la bani, insa relatiile tensionate vor continua. Mai multe conflicte vor izbucni primavara deoarece acesti nativi nu au spus in trecut tot ce aveau pe suflet fata de anumite persoane. Luna decembrie va fi cea mai buna pentru ei.

Mai multe detalii, pe revista Teo