Previziuni karmice 21-27 decembrie 2015. 2 ZODII SE ÎNDRĂGOSTESC!

Karma rascoleste sufletele tuturor semnelor zodiacale. Scorpionul scapa de Saturn, iar prezenta Soarelui in Capricorn pana in ianuarie aduce fluturi in stomac pentru doi nativi.

18 dec. 2015, 15:18
Previziuni karmice 21-27 decembrie 2015. 2 ZODII SE ÎNDRĂGOSTESC!

PROBLEME PENTRU ZODII:

Taurii scapa de influenta malefica a planetei Saturn, la fel si Scorpionii. Acestia sunt incurajati sa isi continue proiectele cu sarguinta pentru ca numai astfel vor obtine avantajele de care au nevoie.

Varsatorii vor cobori usor cu picioarele pe pamant si aici, pe Terra, departe de lumea viselor, se vor lovi cu realitatea cruda.

Pestii vor avea noroc la bani. De fapt, vibratiile pozitive ce intra in contact direct cu Casa Banilor acestui nativ ii va ajuta sa investeasca bani importanti in proiecte ce le vor aduce multumiri pe termen mediu si lung.

Leii nu se indragostesc in saptamana karmica 21 – 27 decembrie 2015, ci, dimpotriva, au toate sansele sa se desparta din cauza contradictiilor flagrante dintre ei si partener.

Gemenii au de rezolvat probleme legale si pentru asta consulta un avocat care sa le explice lucruri. Acesti nativi isi dau seama cat de mult au gresit atunci cand s-au bazat ca cineva se ocupa de afacerea lor si s-au trezit ca exista o mare gaura bugetara.

Citeşte mai multe pe revista Teo