Previziuni karmice 21-27 ianuarie 2019. Care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

Previziuni karmice 21 – 27 ianuarie 2019. Săptămâna aceasta va fi ținută minte de către toate zodiile. În timp ce unele zodii vor cunoaște succesul, altele vor primi vești cumplite.

21 ian. 2019, 14:10
Previziuni karmice 21-27 ianuarie 2019. Care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

ZODIILE DE AER

Gemenii sunt puși în fața luării unor decizii extrem de importante, iar acest lucru le va crea mult disconfort. Să își asculte sufletul înainte de a spune ceva. Zile bune: miercuri și vineri.

Balanțele pot planifica o călătorie în aceste zile, poate găsesc o ofertă bună, pe care nu trebuie să o scape printre degete. Pot avea discuții cu persoana iubită. Zile norocoase: marți și joi.

Vărsătorii au parte de niște zile de care trebuie să profite din plin, pe toate planurile. Banii vin mai ușor, la muncă totul pare mai ușor, iar o persoană specială își poate face apariția. Zile bune: luni și marți.

ZODIILE DE APĂ

Racii sunt nemulțumiți de multe lucruri și a venit momentul să spună ce îi deranjează. Își fac curajul să deschidă gura și să își ceară drepturile. Zile bune: luni și vineri.

Peștii trebuie să se preocupe mai mult de starea lor de sănătate, dar și să acorde mai multă atenție locului de muncă. Riscă să facă multe greșeli în această săptămână. Zile norocoase.

Scorpionii sunt presați să facă anumite lucruri, iar acest lucru nu le convine deloc. Ies din starea lor de confort, dar le va prinde tare bine pentru perioada următoare. Zile bune: miercuri și joi.

ZODIILE DE FOC

Berbecii ar trebui să fie mai atenți în această săptămână la discuțiile în care pot intra, fără voia lor. Cineva din familie s-ar putea să îi pună la colț și să le ceară socoteală. Zile bune: luni și joi.

Citeşte mai multe pe revista Teo