Previziuni karmice 21 – 27 mai 2018: Săptămână complicată, cu aventuri amoroase, escapade financiare şi certuri cu rudele

Previziuni karmice 21 – 27 mai 2018. Zodiile de aer s-ar putea implica în conflicte destul de puternice. Trebuie să fie extrem de hotărâți.

20 mai 2018, 16:54
Previziuni karmice 21 – 27 mai 2018: Săptămână complicată, cu aventuri amoroase, escapade financiare şi certuri cu rudele

Previziuni karmice 21 – 27 mai 2018
ZODIILE DE AER

Gemenii au parte de o săptămână extrem de complicată din punct de vedere emoțional, însă lucrurile vor fi bune din punct de vedere profesional.

Balanțele și Vărsătorii trec și ei printr-o criză emoțională de proporții. Nu vor mai fi cum au fost. Se vor schimba foarte mult din toate punctele de vedere.

ZODIILE DE APĂ

Racii sunt cu susul în jos mai toată săptămâna. Au totuși destule motive să fie fericiți căci vor primi o veste bună joi.

Scorpionii și Peștii se pregătesc de o perioadă plină de aventuri. Trebuie să se concentreze și aceștia mai mult pe muncă.

ZODIILE DE FOC

Leii și Săgetătorii se ceartă cu rudele și au parte de tot felul de reproșuri. Nu sunt în măsură să dea sfaturi și nici să primească. Vor fi extrem de recalcitranți așa că trebuie evitați.

Berbecii au atâtea lucruri de făcut în săptămâna cuprinsă între 21 și 27 mai încât nu vor mai avea timp de ei înșiși.

Citeşte mai multe pe revista Teo