Previziuni karmice 21-27 noiembrie 2016

Previziuni karmice 21-27 noiembrie 2016: Saptamana este marcata de cateva evenimente astrologice importante. Soarele intra in zodia Sagetator pe 21 noiembrie, la ora 23 si 23 de minute, iar pe 23 noiembrie se realizeaza o conjunctie Mercur-Saturn care afecteaza zodia de foc.

18 nov. 2016, 16:51
Previziuni karmice 21-27 noiembrie 2016

BERBEC – Nevoia de conformare este mai crescuta ca niciodata. Vei simti necesitatea sa iti stabilesti niste reguli pe care nimeni sa nu le mai puna la indoiala. Eforturile de a avansa din punct de vedere profesional vor fi uriase, iar rezultatele se vor vedea dupa 24 noiembrie.

LEU – Saptamana este guvernata de furie, de revolta. Cei care te vor critica se vor lovi de un zid. De tine va depinde cum vor decurge relatiile profesionale, dar mai ales cele amicale.

SAGETATOR – Intre 21 si 25 noiembrie apar o serie de pericole din punct de vedere carieristic. Dupa 25, dupa amiaza, se intrevad cateva evenimente care iti vor da mai mult curaj in a-ti satisface poftele.

TAUR – Te vei stabiliza din punct de vedere emotional si vei face alegeri extrem de importante pentru linistea sufletului tau. Urmeaza o perioada de relaxare, de armonie si de iubire.

FECIOARA – Vei munci mult sa stabilesti relatii corecte cu cei din jur, pentru ca nu mai suporti tensiunea in care iti desfasori activitatea. Persoana iubita iti va arata ce inseamna cu adevarat dragostea. Iti vei schimba conceptiile despre viata, iar ziua de 25 noiembrie va fi de neuitat din punct de vedere financiar.

CAPRICORN – Felul in care te disciplinezi ii afecteaza pe ceilalti. Autocritica este de mare ajutor, insa trebuie facuta la momentul potrivit. Multe lucruri pe care le vei face nu vor avea niciun sens. Debusolarea ta vine din neincredere, din lipsa de proiecte reale sau de sprijin din partea colegilor.

Citeşte continuarea pe teotrandafir.ro.