Previziuni karmice 23 – 29 iulie 2018: Urmează o săptămână bizar din punct de vedere karmic

Previziuni karmice 23 – 29 iulie 2018. Zodiile afectate de aceste schimbări la nivel energetic în Univers sunt evident cele de aer și de pământ.

22 iul. 2018, 09:50
Previziuni karmice 23 – 29 iulie 2018: Urmează o săptămână bizar din punct de vedere karmic

ZODIILE DE AER

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii vor fi profund marcați de anumite evenimente din familie. Vor avea câteva zile, în special miercuri, joi și vineri în care vor face o călătorie mentală în copilărie încercând să repare cu mintea ceea ce consideră că a fost greșit și i-a adus într-un punct dificil al vieții.

ZODIILE DE APĂ

Aici lucrurile sunt destul de bine delimitate. Racii continuă să tragă ponoasele unei relații în care a crezut, dar în care a pierdut pentru că a comandat cam mult. Scorpionii devin independenți și ușor izolați de cei din jur pentru că vor să se reconstruiască singuri.

Peștii sunt în zona safe, căci toate le merg bine cu o singură excepție: se plâng că au foarte mult de muncit și oboseala nu le va mai lăsa loc nici măcar pentru o banală ieșire la cafea în oraș.

ZODIILE DE FOC

Leii și Berbecii sunt în cea mai fertilă perioadă a vieții lor, deci dacă vor copii ar trebuie să se pună pe treabă începând cu această săptămână.

Cât despre Săgetători, aceștia trag cu arcul în direcții nepotrivite. Ar fi bine să tacă și să se documenteze mai mult înainte să lanseze acuzații.

Mai multe detalii, pe revista Teo