Previziuni karmice 23-29 noiembrie 2015. BILANŢ NEAŞTEPTAT PENTRU 4 SEMNE ZODIACALE

PREVIZIUNI KARMICE. 4 semne zodiacale vor trage linie inainte de instalarea ultimei luni din 2015, iar surprizele pe care le observa in saptamana 23-29 noiembrie sunt incredibile.

20 nov. 2015, 16:25
Previziuni karmice 23-29 noiembrie 2015. BILANŢ NEAŞTEPTAT PENTRU 4 SEMNE ZODIACALE

PREVIZIUNI KARMICE. Cele 4 semne zodiacale care au parte de un bilant neasteptat:

1. BERBEC

Vei reusi sa capeti din nou incredere in fortele proprii si vei stabili o noua serie de prioritati. Tragand linie catre incheierea anului, descoperi ca ai gresit foarte mult si ca nu mai trebuie sa repeti aceleasi erori ca si pana acum.

2. SAGETATOR

Realizezi ca cel mai important lucru pentru tine este familia. Ai nevoie de ACEA intimitate, de acele clipe in care sa ii ai alaturi pe ai tai, sa povestiti, sa stati la o cana de ceai ori o ceasca de cafea palavragind despre vrute si nevrute.

3. RAC

Incerci sa rezolvi probleme vechi de natura sentimentala cu metode noi si asta pentru ca ai invatat foarte multe in ultima vreme despre cum trebuie sa tratezi lucrurile ca sa iasa perfect. Bilantul pentru tine este unul pozitiv, deoarece stii sa extragi, ca un Rac autentic, lucrurile bune din orice.

4. CAPRICORN

Misiunea ta este una dificila si vrei sa intelegi cum de unele lucruri nu iti ies, desi ai facut tot posibilul sa nu gresesti cu nimic nimanui, ba dimpotriva, ai facut si concesii pe care in mod normal nu le faci nici macar cand vine vorba de propriul interes. Tragi linie si descoperi ca nu te mai poti baza pe absolut niciun plan de acum inainte, oricat de bine l-ai ticlui.

Previziuni karmice pentru celelalte semne zodiacale, pe revista Teo