Previziuni karmice 25 iunie – 1 iulie 2018: Multora le va sări ţandăra non-stop, karma agitată pentru multe zodii

Pentru zodiile de apă karma funcționează exact pe dos. Nu vor înțelege multe lucruri din ce li se va întâmpla. Află cum va fi săptămâna ta!

24 iun. 2018, 18:22
Previziuni karmice 25 iunie – 1 iulie 2018: Multora le va sări ţandăra non-stop, karma agitată pentru multe zodii

Previziuni karmice 25 iunie – 1 iulie 2018

ZODIILE DE AER

Balanțele o fac pe deșteptele în situații în care ar trebui să tacă. Săptămâna aceast, fiecare cuvânt rostit într-un moment neprielnic se poate întoarce împotriva lor.

Gemenii vor avea o săptămână în care vor afla o serie de adevăruri deloc plăcute. Nu vor ști cum să le gestioneze, așa că vor cere ajutorul. S-ar putea ca și acel ajutor să îi părăsească.

Vărsătorii au o perioadă mai liniștită, semn că și-au făcut lecțiile. Nu se mai implică în conflicte și le e foarte bine așa.

ZODIILE DE FOC

Leii trăiesc o vară ca în povești. Nu au niciun motiv serios să se plângă mai ales săptămâna asta.

Berbecii și Săgetătorii vor fi precum furnicuțele. Au înțeles că trebuie să muncească mai mult și vor deveni confortabili cu această idee, ba chiar îi responsabilizează dublu și duble vor fi astfel și câștigurile.

ZODIILE DE APĂ

Racii, Scorpionii și Peștii au parte de o săptămână în care le va sări țandăra non-stop. Au acumulat multe frustrări de-a lungul timpului.

Au multe lucruri de aclamat și nu mai pot ține în ei toată energia negativă primită de la ceilalți. Vor să se elibereze, însă nu întotdeauna aleg o cale de eliberare care să nu lase urme sau să nu facă victime colaterale.

Citeşte mai multe pe revista Teo