Previziuni karmice 29 octombrie – 4 noiembrie 2018: Săptămână de cotitură, care sunt zilele ginioniste pentru fiecare zodie

Previziuni karmice 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Ultimele zile din luna octombrie și primele zile din noimebrie vin cu soluții pentru mai multe zodii.  

29 oct. 2018, 07:45
Previziuni karmice 29 octombrie – 4 noiembrie 2018: Săptămână de cotitură, care sunt zilele ginioniste pentru fiecare zodie

Previziuni karmice 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

ZODIILE DE APĂ:

Racii ar trebui să aibă mai multă grijă la oamenii cu care se întâlnesc și cu care interacționează. Trebuie să învețe să se remarce mai mult la serviciu, dar și în grupul de prieteni. Zile norocoase: Luni și miercuri.

Scorpionii sunt foarte solicitați în toate părțile, însă cumva reușesc să treacă de toate provocările cu bine, mai ales că au planuri de viitor bine puse la punct. Zile norocoase: joi și sâmbătă.

Peștii sunt puși în fața unor situații solicitante, în care trebuie să dea niște explicații, să decidă niște deznodământuri în viața lor și să se bucure de ce au realizat până acum. Zile norocoase: luni și joi.

ZODIILE DE AER:

Gemenii sunt într-un punct de cotitură al vieții lor și trebuie să știe pe ce parte o apucă. Trebuie să decidă ce este mai bine pentru ei și să își asculte instinctul. Zile norocoase: miercuri și sâmbătă.

Vărsătorii au parte de o săptămână excelentă dacă știu cum să își împartă timpul între serviciu, prieteni și acasă. E săptămâna marilor vești. Zile norocoase: joi și vineri.

Balanțele pot primi mari surprize în viața lor în această săptămână, iar destinul le poate fi schimbat în bine sau în rău, cu doar un singur cuvânt. De ei depinde totul. Zile norocoase: marți și duminică.

ZODIILE DE FOC:

Leii primesc niște vești cu mari emoții și se preocupă mai mult timp de treburile de la serviciu. S-ar putea să fie certați de partenerul de viață. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

Citeşte mai multe pe revista Teo