Previziuni karmice 5-11 decembrie 2016. Venus intra in Sagetator, cum eşti afectat

Previziuni karmice 5-11 decembrie 2016. Venus intra in zodia Sagetator pe 7 decembrie, la ora 16 si 52 de minute. Mai multe zodii vor fi afectate.

02 dec. 2016, 15:35

Previziuni karmice 5-11 decembrie 2016, in detaliu 

ZODIILE DE PAMANT 

TAUR – Iti vei asuma o serie de raspunderi noi deoarece lucrurile se schimba in jurul tau cu o viteza uluitoare. Apar momente epocale si sanse unice de a iesi in evidenta, mai ales dupa tranzitul lui Venus in Sagetator. 

FECIOARA – Indoielile si razgandelile atrag numai lucruri prost facute. Daca iti e teama ca vei fi pacalit de unul din partenerii de afaceri, asta se va si intampla. Daca te gandesti mereu ca vei fi inselat, fii sigur ca se va intampla. In saptamana cuprinsa intre 5 si 11 decembrie, toate gandurile tale se vor maturiza. Marele test va fi sa iti pastrezi optimismul si pozitivitatea. 

CAPRICORN – Daca te grabesti sa rezolvi probleme care nu se rezolva intr-o zi, doua, vei avea o saptamana plina de suferinte. Incearca sa dozezi totul cu rabdarea necesara.

ZODIILE DE AER: 

GEMENI – Intalnirile pe care le vei avea dupa data de 6 decembrie nu vor fi cele mai stralucite din lume. Energia ta negativa atrage conflicte. 

BALANTA – Nimic nu te va multumi in saptamana care urmeaza. Tot ce faci va fi trecut sub semnul intrebarii. Autocritica este binevenita, dar poate fi mult mai distructiva decat superficialitatea. Lipsa de incredere in tine te poate lasa fara castiguri pe care chiar le meriti.  

VARSATOR – Daca ti s-a promis o functie importanta sau te-ai bucurat de o veste buna primita in saptamana anterioara, totul se schimba din 8 decembrie. Lucrurile iau o intorsatura la 180 de grade. Trebuie sa fii pregatit inca de pe acum pentru vesti neplacute. 

Citeste continuarea pe revista Teo