Previziuni karmice pentru 9 – 15 noiembrie: Cum te afectează REVOLUŢIA ASTRELOR

PREVIZIUNI KARMICE 9 – 15 NOIEMBRIE 2015. Urmeaza o saptamana extrem de dificila pentru majoritatea zodiilor. Se declanseaza revolutia astrelor!

06 nov. 2015, 15:41
Previziuni karmice pentru 9 – 15 noiembrie: Cum te afectează REVOLUŢIA ASTRELOR

Ploaia de meteori Tauridele (12, 13 noiembrie) aduce schimbari fundamentale in vietile tuturor semnelor zodiacale, din punct de vedere karmic.

PREVIZIUNI KARMICEPestii si Sagetatorii vor fi nevoiti sa renunte la o serie de proiecte de care s-au ocupat in ultimele luni sau chiar in ultimii ani. Karma negativa ii va determina sa se retraga si sa gandeasca un nou plan de actiune, asta deoarece lucrurile trebuie rezolvate detasat.

Balantele vor primi vesti bune la inceputul saptamanii, insa daca nu isi vor folosi gandirea pozitiva, pot transforma aceste noutati in ceva daunator.

Berbecii primesc noi responsabilitati in familie (sau in viata de cuplu, daca au o relatie) si realizeaza ca nu mai merge doar cu datul din vorba. Aceasta este o lectie karmica pe care nativii acestui semn trebuie sa o invete in cateva zile. Ei sunt foarte muncitori si se tin de cuvant, dar ultimele evenimente i-au molesit.

Gemenii se desconsidera prea mult la inceputul saptamanii. Greseli din trecut il vor urmari pana dupa data de 15 noiembrie, cand lucrurile par a se stabiliza.

PREVIZIUNI KARMICE. In cursul saptamanii care urmeaza, acesti nativi vor simti o raceala din partea unui apropiat (posibil coleg de munca sau chiar cineva din familie) si asta din cauza superficialitatii sau neatentiei cu care il trateaza.

Varsatorii au de trecut printr-un hop legislativ si au nevoie de un psihic foarte tare, mai ales in cursul zilei de 11 noiembrie.

Capricornii vor avea nevoie de consiliere psihologica din partea unei persoane cu experienta in probleme amoroase, pentru ca nu vor fi in stare sa depaseasca problemele ce se anunta din punct de vedere sentimental.

Citeşte mai multe pe revista Teo