Previziuni karmice pentru Decembrie 2019: Ce zodii vor termina acest an cu veşti mai puţin plăcute. Efect de bumerang

În luna decembrie a acestui an, previziunile karmice sunt foarte diverse, în funcţie de acţiunile ce au fost realizate de fiecare zodie pe întreg parcursul anului 2019. Previziunile karmice spun despre raci că vor avea un sfârşit de an plin de resemnări, iar despre balanţe aflăm că starea de sănătate a lor cam scârţâie şi că au nevoie de o pauză.

19 nov. 2019, 08:22
Previziuni karmice pentru Decembrie 2019: Ce zodii vor termina acest an cu veşti mai puţin plăcute. Efect de bumerang

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii sunt zodiile care vor avea experienţe foarte plăcute în luna decembrie. Se vor bucura de căldura oferită de familie şi de cei apropiaţi lor. Nimic nu va fi mai plăcut decât timpul petrecut alături de cei dragi, de poveştile spuse la gura sobei şi de vinul fiert cu aromă de scorţişoară. Nativii în zodia berbec vor avea un sfârşit de an liniştit, se vor simţi mulţumiţi cu tot ceea ce au realizat pe parcursul anului 2019 şi vor învăţa să zâmbească mai mult. Toate meritele le au aceste zodii pentru munca asiduă pe care au depus-o necontenit.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Taurii vor termina acest an cu veşti mai puţin plăcute de la locul de muncă, deoarece karma se comportă ca un boomerang, aducând întotdeauna ceea ce ai oferit. Nativii în zodia taur s-au dovedit a fi mai leneşi în anul 2019, ceea ce va aduce multe consecinţe. S-ar putea să existe posibilitatea de a fi daţi afară de la locul de muncă din cauza depăşirii termenelor limită de finalizare a sarcinilor primite. Este un moment în care taurii vor realiza că doar ambiţia şi perseverenţa este cea care poate să îi scoată la lumină şi să le aducă un 2020 mult mai bun şi mai prosper.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt zodiile care vor învăţa în luna decembrie că familia este totul. Din cauza condiţiilor în care lucrează, nativii în zodia gemeni i-au cam neglijat pe cei dragi şi aceştia au simţit un temperament mult mai rece din partea lor. Luna decembrie este luna iertării, în care scuzele vor fi pe primul plan iar darurile oferite vor fi pe măsură. Trebuie ţinut cont de faptul că doar familia îţi este alături la orice pas în viaţă şi, neglijând-o, ajungi să rămâi singur, fără nici un ajutor în momentele de cumpănă.

Citeste articolul complet pe horoscop YVE.ro