Previziuni karmice pentru vara 2020. Ce zodii au parte de un anotimp de vis

Karma este unealta prin intermediul căreia Universul ne dovedește faptul că absolut toate faptele, indiferent că sunt bune sau rele, primesc răsplată precum și faptul că toate vorbele au un ecou. Dacă ești curios să afli care sunt previziunile karmice destinate zodiei tale pentru anotimpul verii, îți recomandăm să citești în continuare acest articol.

14 mai 2020, 10:16
Previziuni karmice pentru vara 2020. Ce zodii au parte de un anotimp de vis

Berbec. Anotimpul de vară va fi o perioadă foarte bună pentru nativii Berbec din câte spun previziunile karmice ale acestei perioade. Aceștia se vor regăsi în cercuri noi de prieteni din partea cărora vor beneficia de înțelegere și de momente plăcute.

Horoscop special: Venus RETROGRAD 2020 in GEMENI. Trecutul revine. 40 zile mistice de reevaluare in RELATII si BANI

Taur. În ceea e îi privește pe nativii Taur, perioada verii va fi una buclucașă însă cu puțină atenție, vor depăși aceste momente chiar cu o lecție învățată. Li se recomandă să fie prudenți cu cheltuielile de această dată pentru a evita situațiile neplăcute.

Gemeni. Gemenii renasc, se regenerează pe parcursul verii deoarece vor fi implicați în foarte multe proiecte care îi vor ține ocupați. Satisfacțiile nu întârzie să apară atât timp cât munciți cu seriozitate.

 Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro