Previziuni pentru Anul iepurelui de apă. 2023 stă sub semnul armoniei, păcii şi creşterii

Iepurele, simpaticul urecheat care este responsabil cu cadourile de Paste, va fi emblema anului 2023. Despre el exista proverbe, zicale, gen ”Cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde niciunul!”, sau ” Nu se stie niciodata de unde sare iepurele!” Dar sa vedem ce spune astrologia chineza despre 2023, Anul Iepurelui de Apa Yin.

22 nov. 2022, 12:45
Previziuni pentru Anul iepurelui de apă. 2023 stă sub semnul armoniei, păcii şi creşterii

De fapt, in structura fiecarul an animalul corespondent este numit Ramura Pamanteasca ( Iepurele, in 2023) si ocupa pozitia de jos, iar elementul este numit Tulpina cereasca, si ocupa pozitia de sus (Apa Yin, in 2023).

Iepurele este caracterizat de polaritate Yin si de elementul Lemn, iar apa deasupra lemnului inseamna ca relatia dintre ele este armonioasa.

Simbolic, energia anului Iepurelui poate fi reprezentata ca o picatura de apa pe petala unei flori. Apa este benefica pentru plante, sustine cresterea lemnului, astfel ca se asteapta ca anul acesta sa fie unul cu mai multa armonie, pace si crestere.

Razboi si pace

Si 2022, anul Tigrului a fost an de Apa pe Lemn, dar ambele elemente au avut polaritate Yang, fiind mai agresive si aducand razboi. Anul Iepurelui va aduce o atmosfera mai calma in ceea ce priveste razboiul dintre Rusia si Ucraina, neinsemnand insa sfarsitul lui. Pot exista in continuare tensiuni, dar acestea vor fi ascunse. Pot aparea miscari populare, atentate, asasinate.

Conform metafizicii chineze, istoria se repeta la fiecare 60 ani, atunci cand se repeta pilonul anului respectiv. Acum 60 de ani a fost asasinat John Kennedy, si s-a semnat Tratatul de interzicere a testelor partiale cu arme nucleare.

Citeste si Zodiac chinezesc 2023. Este anul Iepurelui de apă: un mare succes așteaptă aceste semne astrologice

Economie

Cresterea economica apare in anii cu foc., pentru ca focul inseamna curaj si entuziasm. 2023 este un an cu apa si lemn, dar total lipsit de foc, astfel ca se va putea observa o stagnare a cresterii economice incepute in 2022.

Lucrurile vor reveni la normal abia in anul 2025, anul Sarpelui care va aduce elementul foc atat de necesar pentru inflorirea economiei mondiale.

Suntem la sfarsitul anului Tigrului si ne apropiem de inceputul anului Iepurelui de apa. Apropo de Foc, elementul care genereaza caldura, lipsa acestuia deja se simte in ultima vreme prin scumpirea carburantilor, a gazelor si prin faptul ca in Bucuresti exista probleme majore cu sistemul de termoficare. Exista cartiere intregi in care nu exista caldura, iar apa calda vine abia o data pe saptamana.

Citeşte continuarea pe www.fengshui-studio.ro