Previziuni rune 1-7 aprilie 2024. WUNJO aduce bogăţie, iubire şi protecţie divină pentru o zodie, dar THURISAZ stă ca un ghimpe toată săptămâna

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 1-7 aprilie 2024. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

30 mart. 2024, 22:23
Previziuni rune 1-7 aprilie 2024. WUNJO aduce bogăţie, iubire şi protecţie divină pentru o zodie, dar THURISAZ stă ca un ghimpe toată săptămâna
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni rune 1-7 aprilie 2024. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Mihai Voropchievici, despre cameleonii horoscopului: „Zodiile care calcă și pe cadavre ca să obțină ceea ce vor”

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.Previziuni rune 1-7 aprilie 2024 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)Runa etalata – Tiewaz:

Runa Teiwaz (Tiwaz) simbolizeaza liderul, succesul in lupta, sacrificiul personal. Runa face referire la legendarul luptator norvegian Tyr, care s-a batut pentru a-si salva poporul si si-a pierdut bratul cand l-a invins pe lupul gigant Fenris. Desi Tyr a fost victorios si a aratat un curaj incredibil, victoria sa a venit cu un pret personal urias. Victoria lui Tyr a eliberat poporul sau, insa sacrificiul personal a fost incredibil de mare. Desi Teiwaz este o runa pozitiva, mesajul sau este de responsabilitate, loialitate si indatoriri.

Previziuni rune 1-7 aprilie 2024 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – THURISAZ. Aceasta runa are drept simbol ghimpele si semnifica ceea ce instiga, ceea ce interfereaza cu proiectele tale. Are o energie agresiva, masculina, puternica si de foc distrugator. Dar ceea ce distruge sunt obiceiurile proaste care iti stau ca un ghimpe in viata si cu toate acestea le continui. Thurisaz iti vesteste ca ceva care este ca un ghimpe agresiv este pe cale sa iasa din experienta ta si sa fie inlocuit cu ceva mai bun. Nu e nevoie sa faci nimic decat sa accepti aceasta renuntare ce se poate manifesta intr-un mod mai razboinic si agresiv, dar altfel nu are cum fi eliminat ghimpele. Thurisaz este conectat cu Thor, zeul tunetului si al ciocanului.

Previziuni rune 1-7 aprilie 2024 PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Wunjo: Iata un mesaj de la puterile superioare ce vine prin aceasta runa : lasa bucuria sa intre in viata ta. Fa-ti o fapta buna tie si celor din jurul. Care va fi aceea ? Intuitia iti va spune !

Horoscopul primăverii 2024. Ce zodii înfloresc din aprilie, vor avea cardul plin şi energie pozitivă în amor

Previziuni rune 1-7 aprilie 2024 PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – ALGIZ: Oportunitatile si noile provocari sunt caracteristice acestei rune. Cu ele, totusi, pot aparea si influente nedorite si astfel devine necesar sa te protejezi. Acum si aici, cea mai buna si potrivita actiune pe care o ai de facut este sa iti asiguri protectia maxima. Daca experimentezi vreo forma de durere, nu o nega si nu incerca sa te ascunzi de ce se intampla. Observ-o si invata din ea, simte-o si da-i drumul : cu cat iti permiti mai mult sa o simti, cu atat mai repede vei fi in stare sa o eliberezi. Runa Algiz iti reaminteste ca vei creste si a fi constient de aceasta certitudine poate sa iti fie cea mai buna protectie in momente de indoiala.

Citeşte mai multe pe sfatulparinţilor.ro