Previziuni RUNE 11-17 martie 2024. OTHILA aduce bogăţii cu carul, RAIDO îndeamnă la călătorii, ANSUZ îţi spune „să te aştepţi la neaşteptat”

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 11-17 martie 2024. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

10 mart. 2024, 20:22
Previziuni RUNE 11-17 martie 2024. OTHILA aduce bogăţii cu carul, RAIDO îndeamnă la călătorii, ANSUZ îţi spune „să te aştepţi la neaşteptat”
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni RUNE 11-17 martie 2024. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop Mihai Voropchievici 11-17 martie 2024. Cine sunt nativii care au câștigat la loteria astrelor și se vor umple de bani

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Aceste 4 zodii cunosc fericirea supremă în următoarea perioadă! Norocul le surâde în primăvara din anul 2024

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Previziuni RUNE 11-17 martie 2024 PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Nauthiz: Se pare ca intre tine si telul tau exista o distanta desul de mare. Ai nevoie sa depasesti acest hop. Dar cum?! Trecerea prin aceasta „prapastie” este riscata dar, totodata, ai mare nevoie de ea. Nautiz indica o dorinta a sufletului neimplinita in prezent.

Previziuni RUNE 11-17 martie 2024  PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – OTHILA: Aceasta runa vesteste castiguri de ambele parti. Indica un moment in care o pregatire tangibila va duce la rezultate concrete pozitive. Este o oportunitate excelenta sa inveti, sa devii mai bun, sa te expandezi. Sunt favorizate noi achizitii. Totodata anunta si o vreme cu binecuvantari in care actiunile intreprinse vor fi foarte probabil de succes si vor aduce oportunitati mai bune pentru dezvoltare. Este acel moment care, daca este recunoscut, te va recompensa cu tot felul de beneficii importante.

Zodiile norocoase din 2024. Top 5 semne care au binecuvântarea astrelor, câştigă „o gălăgie” de bani şi sunt iubiţi de toată lumea

Previziuni RUNE 11-17 martie 2024 PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – RAIDO: Runa Raido inseamna a calari. In acest mesaj, nu este vorba neaparat de a calari un cal ci sugereaza o calatorie dar este mai mult un indicativ de comunicare : stapaneste comunicarea cu oricine te-ai afla in calatoriile tale, asa cum un calaret isi stapaneste calul. Un mesaj alternativ al acestei rune se refera la corectitudine morala si/sau un consiliu de judecata. Asadar, runa transmite mesajul de a da sfaturi intelepte in comunicarile pe care le ai si sa fii un bun lider ce ii conduce pe altii.

Previziuni RUNE 11-17 martie 2024 PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – ANSUZ: Semnificatie SEMNALE. Aceasta runa te sfatuieste sa te astepti la neasteptat. Este un mesaj care te cheama sa te deschizi spre schimbare si renovare, poate chiar spre un cu totul alt tip de viata. Vor fi relatii noi, contacte si legaturi noi, deci ti se recomanda sa fii cu ochii si urechile deschise in timpul intalnirilor sau discutiilor uzuale. Pe de alta parte, Ansuz iti reaminteste ca este nevoie ca mai intai sa te iubesti si pretuiesti pe tine inainte de a incerca sa iubesti si sa pretuiesti pe altii : este imposibil sa dai ceea ce nu ai. Aceasta runa iti reaminteste ca tu sa iti reamintesti asta zilnic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.