Previziuni rune 13-19 noiembrie 2023. HAGALAZ vine cu perturbări, GEBO este inversată, dar aduce parteneriate bune

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 13-19 noiembrie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

11 nov. 2023, 23:16
Previziuni rune 13-19 noiembrie 2023. HAGALAZ vine cu perturbări, GEBO este inversată, dar aduce parteneriate bune
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni rune 13-19 noiembrie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Două zodii care vor avea ghinion în luna decembrie. Acești nativi vor avea parte de probleme
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Previziuni rune 13-19 noiembrie 2023 PENTRU SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Runa etalata – EIWAZ (cu fata in sus). O noua influenta in viata ta este la orizont. Poate fi o oportunitate sau o persoana. Se anunta totodata si o perioada de distractie si bucurie. Acum este timpul sa te ocupi de acele hobbyuri pe care le-ai pus deoparte sau sa incepi unele noi, in special daca sunt creative si artistice. Un prieten iti poate oferi ajutor sau serviciile sale ; accepta doar daca aduce progres la calatoria ta.

Previziuni rune 13-19 noiembrie 2023 PENTRU SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Runa etalata – GEBO, inversata. Gebo semnifica interactiunea divina dintre doua persoane. Este simbolul mainilor incrucisate din parteneriatele buna, a imbratisarilor si a strangerilor de mana. Gebo inversata aici iti vesteste atentie pentru ca exista un dezechilibru intre ceea ce dai si ceea ce primesti intr-o relatie sau in mai multe. Vezi de ce dai mai mult decat primesti. Vezi de ce nu dai atat cat primesti. Energia sa este a intelegerilor, cadourilor, promisiunilor de alianta, companionilor in iubire sau in afaceri dar si in casatorie. Exista multa energie de caritate si implicare cu grija buna atasata acestui simbol. Gebo este conectata cu Odin, Tatal Ceresc si cu Freyja, Mama absoluta.

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia care a tras lozul norocos. Pentru cine se anunţă schimbări pozitive

Previziuni rune 13-19 noiembrie 2023 PENTRU CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Runa etalata – HAGALAZ. Semnificatie : PERTURBARE. Poate ca te gasesti inconjurat de evenimente negative aflate aparent in afara controlului tau. Aceasta runa iti indica posibilitatea ca tu sa te temi de o zdruncinatura in realitatea ta, in siguranta ta, in munca ta, in relatiile sau credintele tale. Este necesar sa realizezi ca tu nu esti o victima a circumstantelor externe. Tu iti creezi propria realitate, natura ta proprie creaza ceea ce se intampla, ca atare nu esti neajutorat. Cu atentie examineaza situatiile din jurul tau si propriile tale credinte si atitudini despre ele si spre ele. Runa Hagalaz te informeaza ca tu detii solutiile in propriile tale maini.

Citiţi mai multe pe sfatulparintilor.ro