Previziuni rune 14-20 august 2023. SOWULU aduce tsunami de energie, ISA scoate la iveală dorinşţe ascunse. Atenţie la runa PERTH!

Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 14-20 august 2023. Noutati de la pietrele mistice, un instrument valoros pentru cei care doresc sfaturi de dincolo de perceptie.

13 aug. 2023, 22:23
Previziuni rune 14-20 august 2023. SOWULU aduce tsunami de energie, ISA scoate la iveală dorinşţe ascunse. Atenţie la runa PERTH!

Previziuni rune. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 14-20 august 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Nativii din zodiac care nu știu să țină un secret. Mihai Voropchievici: „Nu își pot ține gura pentru nimic în lume”
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Previziuni rune PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Isa (inversata): Exista emotii ascunse si fierbinti sub aparenta de rece si detasat. Schimbari intempestive si rapide nu iti sunt benefice, deci evita-le. Unele zambete pot acoperi intentii negative. Isa este runa ghetii.

Citește și Cea mai NOROCOASĂ zi din august 2023. Vezi când e și cum sunt influențate toate ZODIILE în dragoste și la bani!

Previziuni rune PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – KENAZ: Viata ta se poate schimba si foarte curand, ceva ce era inainte „incuiat” acum va deveni disponibil. Elibereaza-ti talentele si lasa-le sa se miste spre o cauza sau spre o relatie. Altfel, calitatile tale nu isi vor gasi drum spre exterior sau vor deveni opusul.

Previziuni rune PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – OTHILA. Aceasta runa este simbolul gardului a ce detii ca proprietate, a casei tale dar si simbolul geneticii, a mostenirilor ancestrale. Energia runei inseamna proprietate, prosperitate, promisiuni si posesiuni. Tot ce te face sa te simti in siguranta inseamna pentru tine familie. Ea este conectata direct la energia zeului tata Odin si semnifica cuibul, castelul tau. Se anunta vremuri bune pentru aceste domenii. Continua sa iti faci, dezvolti si aperi cuibul. Esti protejat.

Citește și Horoscop toamnă 2023. 5 zodii care renasc şi ies triumfătoare din orice încercare

Previziuni rune PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – Perth: Perth reprezinta ceea ca nu stii. Reprezinta cupa din care trebuie sa bei pentru a intelege ce contine. Soarta lucreaza, iar raspunsurile le vei afla numai dupa ce experimentezi. Cunoaste-te pe tine insuti! Exploreaza!

Previziuni rune PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata – Sowulu: Runa simbolizeaza o sursa stralucitoare si inepuizabila de energie, reinnoirea, speranta unei reusite. Daca ai un proiect care stagneaza de multa vreme, aceasta runa indica faptul ca in curand se vor sparge blocajele si poti continua ce ti-ai propus.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.