Previziuni rune 16-23 ianuarie 2023. WUNJO protejează o zodie toată săptămâna

Horoscop rune 16 - 23 ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele iau atitudine, Peştii sunt protejaţi de divinitate

15 ian. 2023, 15:09
Previziuni rune 16-23 ianuarie 2023. WUNJO protejează o zodie toată săptămâna
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni rune 16 – 23 ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop rune pentru Berbec
Berbecul a intrat pe prolific. Fertilitate şi belşug pentru ei.

Previziuni rune pentru Taur
În schimb, Taurul o să susţină iar o bătălie. Sfatul runei este să nu se mai îngrijoreze atât de mult.

Horoscop rune pentru Gemeni
Gemenii să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante.

Previziuni rune pentru Rac
Racul este şi el pus pe bătălie. Vor chiar să susţină un război. Totul se aranjează, dar nu ştim în favoarea cui.

Horoscop rune 16-22 ianuarie 2023. Maestrul runelor, Mihai Voropchievici, anunţă cine merge pe gheaţă subţire, cine are belşug în portofel
Previziuni rune pentru Leu
Leii îl au pe Vunjo. Au câştiguri pe toate planurile.

Horoscop rune pentru Fecioară
Fecioara trebuie să-şi aducă aminte că au fost neglijente cu ceilalţi. Trebuie să-şi consolideze poziţia acasă şi la job.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

Horoscop rune pentru Balanţă
Previziuni stau pe o pojghiţă de gheaţă. Trebuie să fie foarte prudente.

Previziuni rune pentru Scorpion
Scorpionul va primi veşti bune şi poate primi cadouri surpriză sau bani.