Previziuni rune 18-24 septembrie 2023. URUZ este inversată şi aduce cumpene, dar WUNJO voine cu protecţie totală

Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre.

16 sept. 2023, 23:47
Previziuni rune 18-24 septembrie 2023. URUZ este inversată şi aduce cumpene, dar WUNJO voine cu protecţie totală

Previziuni rune 18-24 septembrie 2023. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 18-24 septembrie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop toamnă 2023. Zodiile care se vor umple de bani. Belşug pentru 4 nativi

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Previziuni rune PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Nauthiz: Nauthiz reprezinta distanta dintre tine si o nevoie a ta. Din fericire ea are character temporar. Aceasta distanta nu va ramane asa pentru totdeauna. Mai ales daca faci tot ce-ti sta in putere pentru a acoperi aceasta nevoie.

Previziuni rune PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Raido : O situatie prezenta sau viitoare iti va solicita eforturi semnificative. Poate ca la munca se vor deschide noi si promitatoare proiecte, dar implementarea lor presupune o interventie sustinuta din partea ta. Daca este vorba de relatii cu prieteni sau familie, acestea vor evolua bine cu conditia sa fii atent la comunicare.

Horoscop special. Cele 5 zodii care se vor îmbogăţi pana în anul 2024, se deschid sertarele cu bani!

Previziuni rune PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – URUZ, inversata. Exista posibilitatea sa ratezi sa profiti de un avantaj al momentului. Este posibil ca propria ta putere sa para ca iti este potrivnica. Asa ziseul esec poate parea o problema mica sau mare in functie de gradul tau de constiinta. Tine minte insa, viata este un ciclu si vei ajunge din nou in acelasi punct daca ai din nou aceeasi alegere de facut si daca alegi la fel si actionezi la fel.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.