Previziuni RUNE 21-27 noiembrie 2022. Runa JERA aduce belşug şi recompense. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 21-27 noiembrie 2022.

20 nov. 2022, 14:02
Previziuni RUNE 21-27 noiembrie 2022. Runa JERA aduce belşug şi recompense. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE 21-27 noiembrie 2022.  Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Trei zodii care vor avea parte de succesul mult dorit în anul 2023. Au noroc la bani, în carieră și dragoste

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – FEHU : Runa Fehu este runa ce simbolizeaza bovinele, un simbol de bogatie in civilizatiile nordice. Este, asadar, un mesaj despre fertilitate si prosperitate. Unii interpreteaza pe Fehu ca fiind vestitor de copii. In extragere, runa este inversata, iar mesajul ce este tranmis este sa lucrezi la a inlatura o distantare pe care o ai fata de un copil sau o distantare a ta fata de parintii tai.

Horoscopul energiilor cu Cristina Demetrescu. Zestre astrală bogată, ce se întâmplă până la finalul lunii

Previziuni RUNE 21-27 noiembrie 2022 PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – HAGALAZ : Poate te-ai trezit inconjurat de evenimente negative aflate aparent in afara controlului tau. Faptul ca primesti aceasta Runa indica faptul ca te-ai temut de vreun prapad in siguranta ta, in munca, in relatii sau in realitatea cotidiana. Este necesar sa realizezi ca tu nu esti la mila si dispozitia circumstantelor externe. TU iti creezi propria realitate. Cu alte cuvinte, natura ta este cea care creaza ce se intampla, deci nu esti catusi de putin neajutorat. Examineaza cu atentie situatiile din jurul tau si propriile credinte si atitudini despre ele. Runa Hagalaz te informeaza ca tu detii solutiile chiar in propriile-ti maini.

Previziuni RUNE 21-27 noiembrie 2022 PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Jera: Jera este simbolul campurilor de grau, secara si in. A sosit vremea recoltei si, odata cu ea, o perioada de belsug si recompense. Iarna a durat destul, plantarea s-a finalizat de mult, acum vine momentul rasplatei pentru ce ai facut pana acum. Jera este indicatorul abundentei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.