Previziuni rune 26 iulie – 1 august 2021. Conexiunile din această săptămână formeaza un sistem magic.

Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 26 iulie – 1 august 2021. Noutati de la pietrele mistice pentru fiecare zodie în parte.

25 iul. 2021, 07:50
Previziuni rune 26 iulie – 1 august 2021. Conexiunile din această săptămână formeaza un sistem magic.

Previziuni rune 26 iulie – 1 august 2021. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 26 iulie – 1 august 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop Minerva: Mușcă-ți limba! Ai putea ajunge într-o situație incomodă
Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni rune 26 iulie – 1 august 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Berkana : Runa te anunta ca este nevoie de atentia ta, fii atent la tine si la tot ce te inconjoara. O crestere buna este imposiila daca nu este corelata cu situatia si cu imprejurimile. In natura exista fenomenul de inghet iar copaci si plante mor din acest motiv. Fii asadar atent si rezonabil si incearca sa te imbunatatesti in fiecare situatie. Tot ce faci, fa bine, serios si cu grija, altfel nu mai face deloc.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – DAGAZ. Aceasta runa este simbolul zilei noi ce mijeste din noapte dar si al intuitiei. Ea transmite nevoia de a te focusa direct pe o anumita situatie pe care o vei rezolva cu ajutorul intuitiei. Simbolul sau este focul si este aliniata ca energie cu gardianul cerurilor, Asgard. Pune capat oricaror amanari si treci la treaba, apoi vei culege rezultatele dorite.

Horoscop 26 iulie-1 august 2021. Runele lui Mihai Voropchievici anunţă zodiile binecuvântate
Previziuni rune 26 iulie – 1 august 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – FEHU : Aceasta este runa realizarilor : o ambitie satisfacuta, o iubire cucerita, o recompensa primita. Deseori semnaleaza prezenta de alimentatii abundente de tot felul, fizice dar si spirituale. Totusi, iti reaminteste si ca in momentele cu noroc si prosperitate avem tendinta sa ne lasam purtati de succes si sa ne comportam imprudent. Runa Fehu te avertizeaza sa fii vigilent si constient de acest lucru si sa nu lasi sa ti se intample si tie la fel. Bucura-te de abundenta ta si nu uita sa imparti din ea : bunavointa de a-ti hrani si pe altii este un semn al faptului ca te simti indestulat si abundent.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...
Partenerii noștri