Previziuni RUNE 28 august – 3 septembrie 2023. Ce zodie este protejată de Fehu, runa realizărilor. Noutati de la pietrele mistice!

"Runa" inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

27 aug. 2023, 01:25
Previziuni RUNE 28 august – 3 septembrie 2023. Ce zodie este protejată de Fehu, runa realizărilor. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE 28 august – 3 septembrie 2023. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 28 august – 3 septembrie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Zodiile binecuvântate, sunt ocolite de necazuri până la finalul anului. Niciun rău nu le atinge, au parte de protecţie divină
Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Previziuni RUNE 28 august – 3 septembrie 2023 PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – DAGAZ: Runa germanica Dagaz semnifica transformarea profunda urmare a unei constientizari puternice. Aceasta runa iti transmite faptul ca momentul este potrivit ca sa actionezi si sa obtii ceea ce iti doresti, astfel succesul este asigurat. Dealtfel vor exista puternice forte puse in slujba ta ca sa ai clipe de revelatie. Este o vreme de prosperitate si de mari salturi. De aceea, iti este recomandata o atitudine smerita, generoasa si recunoscatoare.

Previziuni RUNE 28 august – 3 septembrie 2023 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – FEHU: Aceasta este runa realizarilor : o ambitie satisfacuta, o iubire cucerita, o recompensa primita. Deseori semnaleaza prezenta de alimentatii abundente de tot felul, fizice dar si spirituale. Totusi, iti reaminteste si ca in momentele cu noroc si prosperitate avem tendinta sa ne lasam purtati de succes si sa ne comportam imprudent. Runa Fehu te avertizeaza sa fii vigilent si constient de acest lucru si sa nu lasi sa ti se intample si tie la fel. Bucura-te de abundenta ta si nu uita sa imparti din ea : bunavointa de a-ti hrani si pe altii este un semn al faptului ca te simti indestulat si abundent.

Cele mai bogate zodii în luna septembrie. Nativii uită de probleme și reușesc să depășească momentele grele care nu îi lasă să se bucure de viață

Previziuni RUNE 28 august – 3 septembrie 2023 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Isa: aceasta runa inseamna gheata si indica un timp pentru pauza si reflectare. Lucrurile sunt inghetate pentru tine acum deci ai rabdare si foloseste aceasta energie ca sa capeti claritate ce vrei cu adevarat. Poate sa mai indice si faptul ca blocaje de energie exista dar se pot elibera prin miscare fizica si timp petrecut in natura.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.