Previziuni rune decembrie 2023. Kenaz luminează drumuri, Gebo aduce parteneriate, dar Isa anunţă că e nevoie de o pauză

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei.

01 dec. 2023, 11:50
Previziuni rune decembrie 2023. Kenaz luminează drumuri, Gebo aduce parteneriate, dar Isa anunţă că e nevoie de o pauză
Etalare zilnică RUNE mistice joi 19 octombrie 2023. Berkana dă startul unor noi începuturi. Entuziasm și vitalitate pentru acești nativi

Previziuni rune decembrie 2023. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru  decembrie 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Zodiile care își schimbă karma total în decembrie. Bani mulți și relocări amoroase

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Previziuni rune decembrie 2023 pentru BERBEC
Runa etalata – Ehwaz: aceasta runa simbolizeaza miscare si indica faptul ca poate este timpul sa faci un pas mai departe sau sa faci in sfarsit acel salt de credinta in Univers. Poate trebuie sa iesi din cap si sa functionezi mai bine in corp, sa il simti si intelegi. Deasemenea, runa indica o necesitate de a-ti comunica adevarul ca fiind ceva tare benefic pentru tine acum.

Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac

Previziuni rune decembrie 2023 pentru TAUR
Runa etalata – Gebo: Aceasta runa vesteste un parteneriat in orice forma ar fi el. Daca este o situatie personala, se anunta aparitia unui partener care este exact cel cu care poti construi o relatie reala. Este dificil de spus care va fi relatia, familie, iubire, prietenie. Insa in orice caz cineva cauta o alianta cu tine. Runa iti indica posibilitatea unei relatii sincere si rodnice.

Previziuni rune decembrie 2023 pentru GEMENI
Runa etalata – Isa: Isa iti transmite mesajul ca e nevoie de o pauza inainte de a trece la o noua actiune. O perioada de meditatie, de analiza, de a-ti lua masuri de precautie, de a-ti reincarca bateriile pentru noi aventuri. Dupa ce gheata dispare, terenuri fertile se arata in fata ta.

Previziuni rune decembrie 2023 pentru RAC
Runa etalata – Kenaz: Ceva (sau cineva) iti va lumina drumul catre solutia la o problema ce treneaza de multa vreme. Dar iluminarea si claritatea nu vin fara sacrificiu. De multe ori este un pret pe care trebuie sa-l platesti. Nu este neaparat dureros, dar poate fi renuntarea la ceva. Este vorba de ceva asemanator Marului Cunoasterii din cartea Genezei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.