Previziuni RUNE ianuarie 2023 pentru zodii. Runa ISA aduce gheaţă în relaţii. Ce îţi transmit pietrele mistice!

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna ianuarie 2023. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

30 dec. 2022, 08:29
Previziuni RUNE ianuarie 2023 pentru zodii. Runa ISA aduce gheaţă în relaţii. Ce îţi transmit pietrele mistice!
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni RUNE ianuarie 2023. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici: Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zile pentru fiecare zodie
Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii ianuarie 2023 si ce transmite fiecare:

Mesaj rune ianuarie 2023 pentru BERBEC
Uruz

Aceasta Runa simbolizeaza puterea si determinarea si indica nevoia de a te ridica drepti si asumat si sa iti asumi conducerea propriei vieti. Runa mai semnifica si fertilitatea si anunta o crestere a energiei creative sau sexuale. Runa este un semn norocos daca esti in etapa de a incepe un nou proiect creativ, o noua relatie sau sa iti intemeiezi o familie.

Horoscop karmic 2023. Ai grijă de Karma ta în 2023, se anunţă schimbări mari şi provocări mirobolante!

Previziuni RUNE ianuarie 2023 pentru TAUR
Teiwaz

Aceasta runa simbolizeaza datoria si disciplina. Este timpul sa te ocupi si mai atent de detaliile din munca ta si sa te uiti la orice aspect mult mai de aproape inainte de a merge mai departe. Nu fii rapid si repezit in a lua decizii sau a trece la actiune. In finetea detaliilor consta diferenta intre ce e bine pentru tine si ce nu. De asemenea, runa mai indica si nevoia de a te odihni mai mult pentru a permite corpului si sufletului sa se vindece de stres acumulat.

Previziuni RUNE ianuarie 2023 pentru GEMENI
Isa

Aceasta runa inseamna gheata si indica faptul ca este timpul pentru pauza si pentru reflectie. Unele aspecte sunt inghetate pentru tine acum tocmai ca sa ai rabdare si sa folosesti aceasta energie pentru a clarifica ce vrei cu adevarat, daca ceea ce crezi ca vrei corespunde cu adevarata dorinta a inimii. Mai indica si faptul ca blocuri de energie se vor ridica din campul tau energetic facand exercitii fizice sau petrecand timp in natura.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.