Previziuni rune mistice. URUZ aduce schimbări radicale, BERKANA pune frână, iar FEHU aminteşte de datorii

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

15 aug. 2023, 23:15
Previziuni rune mistice. URUZ aduce schimbări radicale, BERKANA pune frână, iar FEHU aminteşte de datorii

Previziuni RUNE mistice miercuri 16 august 2023. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 16 august 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Citește și: Zodiac CHINEZESC 14-20 august 2023. Săptămână plină de recompense. Mesajul de la înţelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Previziuni rune pentru BERBEC
Runa etalata – Uruz: Aceasta runa este simbolul aduce mesajul unei schimbari semnificative de viata. Daca esti barbat, asteapta-te la o schimbare a puterii masculine. Daca esti femeie, in viata ta apare un barbat care te poate transforma.

Previziuni rune pentru TAUR
Runa etalata – ODIN : Runa germanica Odin este marea runa alba, runa simpla, goala a necunoscutului. Totul incepe de la vid si totul se incheie in vid. Vidul inseamna campul larg deschis de oportunitati nesfarsite. Atunci cand apare runa Odin in extragere, ea anunta faptul ca urmeaza un moment plin de posibilitati la care, ca sa ajungi, este nevoie de o incredere si credinta absoluta. S-ar putea sa fie nevoie sa faci un salt in credinta, cu bratele total deschise si fara nimic in palme. Tot ce este mai bun te asteapta dincolo de acest salt. Esti in stare?

Citește și: Nativii din zodiac care nu știu să țină un secret. Mihai Voropchievici: „Nu își pot ține gura pentru nimic în lume”

Previziuni rune pentru GEMENI
Runa etalata – Berkana (inversata) : Poate sa existe o incetinire a unui progres sau a unei cresteri. Recoltele pot sta pe loc, afacerile si profiturile la fel. Nu e momentul potrivit pentru noi actiuni. Fereste-te de oamenii care nu sunt sinceri. Investitiile riscante trebuie amanate, mentine-te in zona sigura si profitabila pe care o stapanesti. Berkana este runa fertilitatii si cresterii fizice si mentale.

ETALARE RUNE pentru RAC
Runa etalata – Fehu: Fehu poate atrage atentia cu privire la datorii. Daca ai bani de dat cuiva, ar fi mai bine sa le platesti. Nu lasa datoriile sa se faca si mai mari. Fehu este simbolul puterii care vine din succesul in plan financiar.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.