Previziuni rune pe ZODII, 11-17 septembrie 2023. INGUZ este inversată, WUNJO refuză protecţia în această săptămână

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti.

10 sept. 2023, 21:22
Previziuni rune pe ZODII, 11-17 septembrie 2023. INGUZ este inversată, WUNJO refuză protecţia în această săptămână
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni rune pe ZODII. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 11-17 septembrie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.
Horoscopul norocului. Cele trei zodii care atrag banii ca un magnet până la finalul lunii septembrie
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Citește și Horoscopul norocului. Cele trei zodii care atrag banii ca un magnet până la finalul lunii septembrie

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni rune pe ZODII PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – Eihwaz: Runa Eihwaz intruchipeaza arborele tisa, supranumit Copacul Invierii. El este a fost legat de ritualuri oculte in Europa inca din antichitate. In crestinism, tisa a fost asociat cu nemurirea si se planteaza in curtile bisericilor. De aceea, runa transmite mesajul ca pentru a ajunge acolo unde vrei, poate fi nevoie sa infrunti, asemenea tisei, si lucruri bune si mai putin bune. Important este sa nu te dai batut.

Previziuni rune pe ZODII PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – FEHU (cu fata in sus). Ai abilitatea de a deveni mentor pentru alti care pot invata din intelepciunea ta, dar nu te astepta la nimic in schimb. Da-ti ajutorul cu usurinta si bucura-te de energia pozitiva pe care o creeaza iubirea ta.

Previziuni rune pe ZODII PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – Inguz (inversata): Pacea, iubirea si armonia iti pot parea dificil de obtinut, dar ele iti sunt disponibile. Daca persoana iubita este timida si rusinoasa, ajuta aceasta persoana sa isi deschida inima si sa isi declare ce simte.

Previziuni rune pe ZODII PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – Jera: aceasta runa simbolizeaza cicluri si indica faptul ca tu esti pe cale sa incepi unul nou. Poate ca te simti mai productiv si motivat acum sa incepi un capitol nou al vietii tale. Poate sa fie timpul potrivit sa faci curat in ceva din trecut ca sa faci loc la nou. Runa mai indica si un simbol pozitiv pentru crestere si fertilitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.