Previziuni RUNE pe ZODII, 20-26 februarie 2023. Nicio zodie nu este binecuvântată de runa magică WUNJO. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 20-26 februarie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

19 feb. 2023, 23:10
Previziuni RUNE pe ZODII, 20-26 februarie 2023. Nicio zodie nu este binecuvântată de runa magică WUNJO.  Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII, 20-26 februarie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscopul runelor 20-26 februarie. Mihai Voropchievici a dezvăluit cine sunt favorizații săptămânii
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – PERTH (cu fata in sus). Va incepe un nou capitol in calatoria ta prin viata. Oricum, asta poate insemna, precum intr-o carte, ca e nevoie sa se inchida unul ca sa poata incepe urmatorul. Este o vreme in care sa te bazezi pe abilitatile si cunostintele tale ca sa obtii cel mai mare succes de la noul inceput. Nu te baza numai pe destin ci si pe judecata ta.

Zile și numere norocoase în 2023! Mihai Voropchievici a spus tot: Care sunt cele mai mari păcate ale zodiilor
Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – THURISAZ. Aceasta runa iti arata sa iei in calcul nevoia de a nu actiona inca, ci de a examina experientele trecute si circumstantele inainte de a continua drumul spre succes. Nu este un moment de a lua decizii, ci mai degraba de a iti intari abilitatea de a astepta. Revizuieste-ti trecutul cu atentie. Observa-l, binecuvinteaza-l si da drumul la orice trebuie sa dai drumul. Abia apoi paseste, trece pragul, intra pe acea usa nou deschisa.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Uruz : Tine minte ca armonia interna genereaza armonie in exterior. O persoana care are confruntari in interiorul sau poate intalni confruntari cu alti oameni in diverse circumstante de viata. Astfel, sfaturile pe care puterile superioare ti le dau acum este sa te uiti in interiorul tau si sa vezi de ce puterea ta interioara e in conflict cu cea din afara. Lasa-ti puterea din tine sa lucreze pentru tine si nu impotriva ta.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – Odin : Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.