Previziuni RUNE pe ZODII, 20-26 iunie 2022. INGUZ aduce veşti bune. Noutati de la pietrele mistice!

"Runa" inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

19 iun. 2022, 18:11
Previziuni RUNE pe ZODII, 20-26 iunie 2022. INGUZ aduce veşti bune. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 20-26 iunie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop Cristina Demetrescu. Tensiuni în zona conjugală. Finalul lunii aduce certuri şi pierderi băneşti

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop Cristina Demetrescu. Tensiuni în zona conjugală. Finalul lunii aduce certuri şi pierderi băneşti

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – EIWAZ (cu fata in jos). Runa sugereaza ca porti o povara grea de care multi oameni poate nici nu sunt constienti. De tine depinde sa refuzi sa mai iei si alta povara pana cand o parte din greutate nu este data jos de pe tine sau este impartita cu altii. Poate fi in natura ta sa accepti solicitari ca sa mentii pacea. Insa acum trebuie sa fii constient asupra propriei tale stari de bine.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – FEHU : Runa germanica Fehu semnifica posesiunile, procesul de hranire si abundenta sub toate formele sale. Aceasta runa vine cu un mesaj optimist ca abundenta vietii se revarsa in forme nebanuite asupra ta. Poti fi binecuvantat cu prosperitate fizica dar si spirituala. Conditia de baza ce ti se transmite este sa nu uiti sa imparti din ceea ce ai ca sa iti sporeasca si infloreasca.

Horoscop iulie 2022. Cea mai norocoasă zodie a lunii. Aceşti nativ au succes pe toată linia

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – INGUZ : Runa germanica Inguz semnifica noi inceputuri si vointa divina pentru acestea. Aceasta runa te anunta ca exista si o noua cale de a obtine ceea ce vrei. Totodata iti transmite si faptul ca poti avea parte de o noua relatie. Fertilizeaza mai intai solul, termina orice treburi neterminate ai, apoi fii deschis pentru noul vestit de aceasta runa si care va veni la momentul potrivit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...
Partenerii noștri