Previziuni RUNE pe ZODII, 25-31 iulie 2022. Runa KENAZ schimbă destine. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 25-31 iulie 2022. Cine are de castigat, cine are de pierdut.

24 iul. 2022, 18:51
Previziuni RUNE pe ZODII, 25-31 iulie 2022. Runa KENAZ schimbă destine. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop 25-31 iulie 2022. Camelia Pătrăşcanu spune ce zodie va avea magnet la bani şi dragoste

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Inguz : Situatia ta prezenta sau viitoare iti este favorabila. In viata, exista faze si faze. Faza ta de acum are un final favorabil. Daca primesti acest mesaj si aceasta runa, considera-te norocos. Al doilea aspect al acestei extrageri este sa scapi de vechi si sa faci loc pentru nou.

Previziuni RUNE pe ZODII PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – KENAZ: Viata ta se poate schimba si foarte curand, ceva ce era inainte „incuiat” acum va deveni disponibil. Elibereaza-ti talentele si lasa-le sa se miste spre o cauza sau spre o relatie. Altfel, calitatile tale nu isi vor gasi drum spre exterior sau vor deveni opusul.

Zodiac chinezesc: Top 3 zodii care nu și-ar înşela iubiţii conform astrologiei orientale

Previziuni RUNE pe ZODII PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Nauthiz : Esti sfatuit sa astepti pentru vremuri mai bune. Este de dorit sa iti reconsideri unele planuri prea indraznete pentru acest moment, sunt implicate prea multe schimbari. Ai gria de tine, nu permite sa fii descurajat si sa ai o stare proasta. Daca iti dai libertatea de a fi pesimist, cei din jur vor gasi compania ta prea dificila. Nu face nimic acum, ci doar ai rabdare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.