Previziuni RUNE pe ZODII, 25 aprilie – 1 mai 2022. Runa Fehu arată reversul bogăţiei! Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 25 aprilie – 1 mai 2022.

25 apr. 2022, 13:14
Previziuni RUNE pe ZODII, 25 aprilie – 1 mai 2022. Runa Fehu arată reversul bogăţiei! Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Un cunoscut astrolog a prezis data exactă la care Ucraina se va elibera de sub ruşi. Se va întâmpla în timpul unei eclipse de soare
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Fehu (inversata): Aceasta runa atrage atentia asupra faptului ca poti cunoaste reversul medaliei averii mari. Nu este vorba despre faptul ca poti pierde banii, ci de faptul ca banii pot corupe. Prietenii iti cere bani, iar daca nu le dai sau daca nu isi platesc datoriile, prieteniile se pot rupe. Banii, ca si puterea, pot avea partile lor bune si partile lor rele.

Ce sa FACI si ce sa NU FACI in sezonul TAURULUI 2022. Atentie la punctul 7!
ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Gebo (inversata) : Pot exista unele animozitati din partea unor parteneri. Poti avea ganduri despre o noua poveste de dragoste. Unele talente ale tale sunt inca ascunse dar ar trebui sa fie descoperite si aratate lumii. Gebo este runa iubirii si a iertarii.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Runa sugereaza faptul ca in jur sunt tot felul de intarzieri si frustrari iar lucrurile pot sa nu iasa asa de usor precum te-a astepta. Dar ti se transmite sa folosesti acest timp suplimentar intelept si sa verifici daca informatiile pe care le ai sunt corecte. Deasemenea, foloseste acest timp si ca sa iti redefinesti situatia ca este ceea ce vrei cu adevarat. Universul amana sau decaleaza situatii atunci cand iti transmite ca nu este pentru binele tau cel mai inalt ceea ce vrei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.