Previziuni RUNE pe ZODII, 5-11 decembrie 2022. Runa Sowulu, a Soarelui, aduce belşug şi succese pentru o zodie. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 5-11 decembrie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

04 dec. 2022, 22:47
Previziuni RUNE pe ZODII, 5-11 decembrie 2022. Runa Sowulu, a Soarelui, aduce belşug şi succese pentru o zodie. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII, 5-11 decembrie 2022. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

PREVIZIUNI RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – PERTH, inversata. Runa iti sugereaza sa privesti ce secrete ai, ce minciuni intretii si protejezi si de ce. Situatiile nu pot fi bune atat timp cat traiesti in secret sau minciuna sau daca altii au secrete fata de tine. Schimba aceasta stare. Perth este runa misterului, a tuturor aspectelor ce sunt necunoscute, ascunse, oculte dar care ne sunt de ajutor si vin spre noi pentru a ne fi de folos. Ea rezoneaza cu scopul, planul facut in culise, prepararea si promisiunea pentru un viitor mai bun. Perth este despre lucrurile ce ne afecteaza si de care nu suntem constienti, din divinitate. Este conectata cu zeita Frigg, zeita aspectelor feminine si are o energie a apei.

PREVIZIUNI RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Sowulu: Aceasta runa simbolizeaza Soarele, o sursa puternica de energie, dar si de ghidare. Un simbol al puritatii in actiune, al telului pentru care lupti. Sowulu te implineste si te incurajeaza. Cand apare anunta norocul, progresul. Esti pe calea succesului.

Horoscopul banilor pentru decembrie 2022. Maestrul runelor Mihai Voropchievici s-a uitat în puşculiţa fiecărei zodii şi ştie ce-le aşteaptă sub brad
Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – URUZ (cu fata in jos). Runa sugereaza ca ai putea simti oboseala fizica sau mentala. Ai putea avea nevoie sa iti revizuiesti stilul de viata si sa decizi ce este de valoare reala pentru tine. O oportunitate poate aparea si ea trebuie speculata. Daca ea te ingrozeste acum, inseamna ca ea va duce la o mai mare tarie de caracter pe termen lung.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.