Previziuni rune pe ZODII, 6-12 noiembrie 2023. RAIDO îţi arată drumul personal, THURISAZ vine cu partea pozitivă, iar WUNJO oferă protecţie. Noutati de la pietrele mistice! 

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 6-12 noiembrie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

05 nov. 2023, 23:19
Previziuni rune pe ZODII, 6-12 noiembrie 2023. RAIDO îţi arată drumul personal, THURISAZ vine cu partea pozitivă, iar WUNJO oferă protecţie. Noutati de la pietrele mistice! 
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni rune pe ZODII, 6-12 noiembrie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 6-12 noiembrie 2023. Ghidare pentru claritatea ta!

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Previziuni rune PENTRU SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Runa etalata – Jera: Jera inseamna castiguri materiale. Ceva fericit urmeaza, in relatii sau in afaceri. Jera este o runa a sperantei, iti transmite mesajul ca te asteapta ceva pozitiv in viitor. Nu trebuie sa-ti faci griji. Cand va fi, va fi, dar efortul si rabdarea vor fi rasplatite pe masura.

Previziuni rune PENTRU SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Runa etalata – Othila: Othila iti transmite un mesaj clar: maretia poate veni din lucruri mici. Ce faci acum contribuie la ce vei lasa in urma. Ce a fost facut in trecut de catre stramosi trebuie pretuit si respectat.

Ploaie de bani în luna noiembrie 2023 pentru trei zodii. Nativii care se vor îmbogăți peste noapte

Previziuni rune PENTRU CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Runa etalata – Raido: Aceasta runa simbolizeaza drumul personal. Mesajul este ca opririle de-a lungul drumuli sunt mai putin importante decat calatoria in sine. Conform mitologiei norvegiene, cursul unei vieti este determinat de trei surori tesatoare numite „Norne”. Ele traiesc la baza Arborelui Lumii. Cele trei surori tes destinele intregii omeniri. Prima sora, Urdr (a deveni), invarte firele destinului fiecaruia. A doua sora, Verdandi (a fi), masoara firele. Iar a treia sora, Skuld (a veni), taie firul. Pentru ca nu stii cat masoara firul si cand il va taia cea de-a treia sora, bucura-te de fiecare moment de pe parcursul vietii.

ETALARE RUNE PENTRU VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Runa etalata –  THURISAZ (cu fata in jos). Fa efortul de a ramane pozitiv si focuseaza-te pe toate realizarile pe care le ai in munca ta, chiar daca ti se pare dificil. Daca nu ai abilitatile de a depasi provocarile, investigheaza felurile in care poti dobandi aceste abilitati ca in viitor sa te simti mai bine in pielea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.