Previziuni rune. WUNJO aduce belşug şi fericire, ce zodie este binecuvântată toată săptămâna

Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 9-15 mai 2022. Noutati de la pietrele mistice pentru fiecare semn zodiacal.

08 mai 2022, 18:22
Previziuni rune. WUNJO aduce belşug şi fericire, ce zodie este binecuvântată toată săptămâna

Previziuni rune.

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 9-15 mai 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop rune 9-16 mai 2022, cu Mihai Voropchievici. E săptămâna în care viața unui nativ se schimbă radical în bine
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Previziuni rune PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Raido (inversata) : Izolare. Lipsa de schimbare sau miscari. Stagnare. Un deadline poate fi ratat. Un drum poate fi ratat. O eroare mecanica se poate intampla. Fii mai mult pe langa casa. Fii atent la un dusman ce se poate prezenta drept prieten. Unele intalniri pot lua un curs neasteptat.

Previziuni rune PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Uruz: Uruz este simbolul bivolului salbatic, intruchipand puterea si forta, dar si incapatanarea si lipsa rafinamentului. Uruz simbolizeaza puterea masculine, dorinta sexuala puternica, dorinta de a cuceri. Forta infrange slabiciunea.

Horoscop mai 2022 cu Mariana Cojocaru. Sectorul sentimental vine cu provocări uriașe pentru anumite zodii
Previziuni rune PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – WUNJO (cu fata in sus). Wunjo iti sugereaza acum faptul ca este un timp benefic tie sa te bucuri de familia extinsa si de prieteni. Se prezinta o perioada plina de impliniri pentru tine. Daca esti singur, cineva poate intra in viata ta si va aduce o mare diferenta in bine pentru tine. Si prieteniile devin mai apropiate si mai pline de satisfactie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri