PREVIZIUNILE astrologilor pentru politicieni. BĂSESCU va avea probleme. Ce spun astrele de Ponta şi Iohannis

Victor Ponta va avea un an bun în politică şi va reuşi să facă tot ce şi-a propus. Pe Traian Băsescu îl aşteaptă însă un an cu probleme de sănătăte. Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să aibă grijă ce echipă îşi va alege. Acestea sunt previziunile astrologilor care au citit în stele destinul politicienilor în anul viitor, relatează România TV.

14 dec. 2014, 11:22
PREVIZIUNILE astrologilor pentru politicieni. BĂSESCU va avea probleme. Ce spun astrele de Ponta şi Iohannis

Astrologul Minerva prevede un an bun pentru Victor Ponta.

Este sustinut sa faca ceea ce face si fiti atenti ca intra pe numar de vibratie 1 si zic eu va pune in practica o serie de proiecte destul de greu de doborat”, a spus Minerva.

Previziunile în cazul lui Traian Băsescu, care îşi încheie mandatul de la Cotroceni peste o săptămână, nu sunt însă la fel de bune.

„Nu-mi place harta domnului Băsescu care arata destul de rau si aici ma refer la partea de sanatate, in special, si s-ar putea ca asteptarile sale sa nu fie chiar atat de sustinute precum crede”, a arătat astrologul.

În ceea ce îl priveşte pe noul preşedinte, Klaus Iohannis, astrele vorbesc de bani: „Klaus Iohannis este un om foarte prudent si cu un ascendent in Sagetator. Eu spun ca este un tip caruia ii place dreptatea, dar sa nu uitam ca are luna neagra in casa a opta, in casă de bani peste Pluto ceea ce semnifica o mare placere de a lucra cu banul si de a avea bani. Ba mai mult, in conjunctie cu luna neagra natala, sunt lucruri pe care noi nu le stim sunt lucruri care se oculteaza exact cum s-au ocultat si alegerile”.

CITEŞTE ŞI TRAIAN BĂSESCU, ultima săptămână la Cotroceni. Pregătiri la PMP pentru primirea şefului statului

„Sa fie foarte atent la oamenii cu care se inconjoara”, îl sfătuieşte Minerva pe Iohannis.

Astrologul a vorbit şi despre Cătălin Predoiu: „Daca ar fi candidat anul viitor, Catalin Predoiu ar fi luat Presedintia. E o chestie pe care noi o numim in contra timp.”

Elena Udrea se va reorienta, in sensul că isi va stabili tinte precise. Ea este un Capricorn cu ascendent in Sagetator, dar influentele din Capricorn sunt foarte puternice, este o femeie puternica„, a spus Minerva şi despre liderul PMP.

Cât despre soarta ţării, astrele sunt optimiste. „Economia va creste exact cum a crescut si anul acesta nu mai mult de 2 procente”


loading...
Partenerii noștri