Previziunile numerologice ale gemenelor Timofte pentru anul 2024. „Reglăm energia banului, cei care urăsc banii nu vor avea!”

Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte vin cu o serie de previziuni pentru anul 2024. Cele două specialiste au afirmat că viitorul nu sună prea bine pentru noi, mai ales din punct de vedere financiar.

31 aug. 2023, 16:56
Previziunile numerologice ale gemenelor Timofte pentru anul 2024. „Reglăm energia banului, cei care urăsc banii nu vor avea!”
Previziunile numerologice ale gemenelor Timofte pentru anul 2024. "Reglăm energia banului, cei care urăsc banii nu vor avea!"

Previziunile numerologice ale gemenelor Timofte pentru anul 2024. Din păcate, însă, veştile nu sunt deloc bune. Iată care sunt predispozițiile anului ce vine, dezvăluite de cele două la emisiunea Danei Săvuică, de la Ego.

Citeşte şi: Zodiile și infidelitatea! Care sunt motivele pentru care te va înșela în funcție de luna în care s-a născut

„2024 e și Saturn, care e trei ani, e și 2024 în primul rând, buzunarul trebuie lucrat la bani și reglam energia banului, cei care urasc banii nu vor avea”, a spus Oana Timofte. „Acum, din septembrie și octombrie, începe ca energia anului 2024 să-și facă simțită prezența, când vorbim de 8 vorbim de război, de putere, să ne așteptăm la niste evenimente surprinzătoare din punct de vedere terestru. Cei doi bărbați e posibil să intre într-o energie mai agresivă. Despre noi oameni mai mici și mai frumosi, imi iau o hârtie și îmi scriu care e bagajul meu karmic și încep să vindec. Vom retrăi trecutul. Ne oferă abundență foarte mare energetic din punct de vedere financiar”, a completat și Adina Timofte.

Citeşte şi: Horoscop 1-15 septembrie 2023, cu Cristina Demetrescu: Mercur retrograd, în tandem cu Venus retrograd anunţă necazuri

Adina și Oana Timofte sunt specialiste în numerologie și astrologie şi au urmat cursurile Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. De asemenea, cele două au lucrat în domeniul construcțiilor, ca antreprenoare, după care s-au axat pe astrologie. „Totul este vibrație energetică si numerele nu diferă. În numerologie fiecare număr, literă, are o vibrație care ne influențează viata. Numerologia este studiul relației dintre numerele și literele cu personalitatea și evenimentele din viață. Este o știință care dezvăluie planul vieții noastre și este un instrument de autoajutor. Spiritual vorbind, avem un suflet în corpul fizic ce a ales întruparea în această viață pentru evolutie si experiență”, spun gemenele, în descrierea de pe canalul lor de YouTube.