Previziunile pentru 2023. E un an al schimbărilor, deciziile luate acum ne vor influența trei ani. Numerologul Romeo Popescu dezvăluie cine va avea succes în noul an

2023 e un an în care se iau decizii importante, care ne vor influența până în 2025, avertizează numerologul Romeo Popescu.

02 ian. 2023, 17:34
Previziunile pentru 2023. E un an al schimbărilor, deciziile luate acum ne vor influența trei ani. Numerologul Romeo Popescu dezvăluie cine va avea succes în noul an

Previziunile pentru 2023. Numerologul Romeo Popescu a făcut previziuni pentru anul 2023. Pentru mulți, acest an va fi un nou început pe mai multe planuri. Un an care va creiona niște direcții clare și îi va determina pe mulți oameni să ia decizii radicale.

”În 2023 va începe o perioadă de trei ani care va spune ceva” spune el. Deciziile care se iau în acest an ne vor influența până în 2025, inclusiv, conform numerologului. ”Anul universal 7 (2+2+3) este un an spiritual, dar nu în sensul că mergi să te rogi, ci în sensul în care vezi lucrurile pe care până acum nu le-ai văzut, vezi și lucrurile ascunse, deci este un an care se duce în zona de profunzime. 7 este o cifră care nu acceptă compromisuri, este o cifră de aer. Foarte multe lucruri care se vor întâmpla vor fi simțite, dar nu vom ști de unde sunt”, a explicat Romeo Popescu la Antena 3.

”Mai bine stai în pătrățica ta și vezi, ca observator, ce se întâmplă”. Apa este secondată de un element de foc (cifra cinci, rezultată din 23), dar și de aer. Nu avem, în schimb, pământ, ceea ce înseamnă că nu va exista stabilitate: ”Nu ai nevoie la un an de început să ai ceva stabil, se vor mișca lucrurile”, a mai spus el.

Care sunt previziunile pentru 2023 pentru fiecare cifră de destin

Cifra de destin 1 va avea un succes social destul de puternic. Oamenii cu cifra 1 au destinul conducătorului, al liderului, este cel care vrea să conducă, să iasă în față. Ei vor avea un succes foarte puternic, vor ieși în față și vor fi vizibili, iar oportunitățile vor fi sociale. Sfatul este să iasă, să fie vizibili, văzuți. Dacă ai fost corect, sincer cu societatea, succesul va fi foarte mare.

Pentru cei cu cifra de destin 2 este un an de transformare. Pot schimba lucrurile dacă ei vor face pasul spre schimbare, nu vor avea nicio oportunitate. Dacă spun că e bine așa, dacă se complac, șansa lor să nu aibă oportunități e foarte mare. Recomandarea e să acționeze spre transformare. Dacă nu, va fi un an dificil.

Citește și Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

Cei cu cifra de destin 3 vor străluci. Vor, nu vor, vor fi propulsați, va fi un an de strălucire, își vor putea atinge orice țintă.

Cifra de destin 4 nu este favorizată în 2023, este una foarte puțin favorizată. Vor fi într-o zonă de alegere, nehotărâți, duali, au o stare de confuzie, sunt în contratimp.

Cifra 5 este foarte bine aspectată, e un an de succes pe toate planurile. Condiția necesară e una clară: știi ce vrei? De obicei ei știu ce vor, să acționeze cu încredere.

Cifra de destin 6 va avea multe obstacole în zona de muncă, vor fi testați, întrebați tot timpul. Dacă nu iau notă de trecere, e posibil să fie excluși. Dacă trec testul, își păstrează poziția, dar atât. Ei trebuie să trăiască cu banii din 2022.

Cei cu cifra de destin 7 vor fi scoși din zona de letargie de oportunități. Dacă nu au planuri, va fi un an incert. Recomandarea e să vă aruncați în față cu curaj.

Citește și Horoscopul Runelor pentru 2023. Tot binele din 2022 se va întoarce la tine mai devreme sau mai târziu

Cifra de destin 8 are o șansă puternică financiar. În celelalte zone, mai ales în cea afectiv-emoțională, nu vor sta foarte bine. Financiar, vor avea șanse să câștige mai mult, să fie avansați. Dacă sunt buni profesioniști și pe vocație, va fi un an foarte bun.

Cei cu cifra de destin 9 dacă știu ce vor și sunt hotărâți, îl vor apuca pe Dumnezeu de picior, nici lor nu le va veni să creadă ce șanse au. Oamenii cu destin 9 care au vrut să construiască ceva din 2017, culeg laurii în 2023. Va fi un an în care se vor bucura foarte mult și va ține 3 ani.