Cum au salvat două femei un autobuz cu pasageri de la o tragedie VIDEO

În ultima clipă, pasagerii unui autobuz au preluat controlul volanului după ce şoferul a leşinat în câteva secunde.

02 mart. 2013, 10:09
Cum au salvat două femei un autobuz cu pasageri de la o tragedie VIDEO

Tragedia ce putea să se producă pe o şosea din Polonia a fost evitată în ultima clipă datorită prezenţei de spirit a două femei. Când ele au văzut că şoferul s-a prăbuşi leşinat şi că autobuzul intrase deja pe contrasens, primele care au acţionat au fost două femei. Femeile au ţâşnit de pe scaunele lor şi s-au repezit să pună mâna pe volan, redresând astfel autobuzul, informează Sky News.

Gabriela Donke-Banach a fost una dintre femeile care s-au repezit să preia controlul volanului şi să readucă autobuzul pe banda sa de mers. „Această doamnă a fost prima care a pus mâna pe volan, iar eu am venit după ea, să o ajut”, a spus cea de-a doua femeie care a acţionat împreună cu Gabriela.

În autobuz se declanşase haosul, pasagerii înspăimântaţi ţipând şi intrând în panică. După ce Gabriela a întrebat dacă ştie cineva să conducă maşina, un bărbat a venit şi s-a aşezat pe locul şoferului, reuşind să oprească în final autobuzul. Potrivit Sky News, un autoturism ar fi fost lovit de autobuz, însă accidentul nu a fost grav şi nu s-a soldat cu victime.

Întregul incident a fost filmat de camerele de supraveghere din autobuz. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Şoferul a ajuns la spital, unde şi-a revenit, dar i se fac investigaţii medicale pentru a se afla cauza leşinului.

Citeşte şi:

Adevărată minune: Au scăpat nevătămaţi după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat pe şosea