Prezentatoare celebră, surprinsă în timp ce se săruta cu un bărbat misterios. Imagini incendiare

O prezentatoare celebră a fost surprinsă de paparazzii în timp ce se săruta pasional cu un bărbat misterios, într-o parcare.

01 iul. 2019, 08:52
Prezentatoare celebră, surprinsă în timp ce se săruta cu un bărbat misterios. Imagini incendiare

Albertina Ionescu, fosta iubită a prezentatorului Valentin Butnaru, pare că a trecut rapid peste despărţire, ea fiind surprinsă, recent, în compania unui alt bărbat. Prezentatoarea TV şi noul partener au fost filmaţi în timp ce făceau mici cumpărături, în drum spre casa bărbatului.

Citeşte şi Roxana Ionescu va naşte un BĂIEŢEL. Cine este fericitul TĂTIC

Şi, fiindcă vedeta a explicat că are pofte, cei doi au oprit în faţa unui magazin şi au început să analizeze fructele expuse pe tarabă. După câteva minute, „porumbeii” au plecat victorioşi, cu o sacoşă doldora de corcoduşe, iar Albertina l-a mângâiat pe bărbat, în semn de mulţumire.

Ajunsă la maşina parcată într-un loc retras, Albertina s-a întins, epuizată, pe scaunul din dreapta şoferului. Imediat, bărbatul s-a apropiat, pentru a se asigura că totul este în regulă, s-a aplecat deasupra ei, iar discuţia banală dintre cei doi a „degenerat”.

Convinşi că nu sunt văzuţi de cei din jur, iubăreţii au început să se sărute cu pasiune, iar după câteva minute au decis să se grăbească spre locuinţa bărbatului. Unde au intrat împreună, ţinând la loc de cinste… corcoduşele.

Vezi imaginile incendiare pe spynews.ro.